Ce frumoasă, ce model, Denisa-i tare-n minister!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ministerul Afacerilor Externe se mândreşte cu un angajat nu numai model, ci chiar fotomodel. Denisa Ariton, expertă în pictoriale fierbinţi şi în Balul Bobocilor, este referent la Institutul pentru Românii de Pretutindeni „Eudoxiu Hurmuzachi".

După numirea la Departamentul Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării Regionale a unei cântăreţe de muzică populară, pe care o recomandă vocea şi talentul, o altă nominalizare face vâlvă, însă de data aceasta pe culoarele Ministerului de Externe. Denisa Ariton, cunoscută publicului de la emisiunea „În puii mei" sau din pictorialele „Ligii Sexy" 2009, ca reprezentantă a echipei Gaz Metan Mediaş, a fost detaşată, începând cu 26 iulie, la Institutul pentru Românii de Pretutindeni „Eudoxiu Hurmuzachi" (IEH). La 26 de ani, tânăra ocupă un post de referent gradul III şi are un salariu de bază de 3.600 de lei, mai mare decât venitul pe care l-a avut fostul director executiv al IEH, Andrei Cruceanu.

simeon stalpnicul png

Denisa e mândră de dimensiunile ei: 90-62-89, la 1,74 m înălţime

simeon stalpnicul png

Fotomodelul se laudă însă cu un CV demn de invidiat de către colegele sale: ghid de-o vară, model pentru o firmă de lenjerie intimă şi colaborări cu diferite televiziuni. Însă nu duce lipsă de pregătire nici pe plan profesional. Denisa are un masterat în comunicare la ASE, unde şi-a luat licenţa în 2008, la Facultatea de Economie Generală, şi s-a specializat, anul trecut, timp de trei zile, la Poiana Braşov, ca expert în achiziţii. Angajata MAE se laudă şi cu experienţa sa de „organizator şi prezentator al evenimentelor speciale" şi enumeră: Balul Bobocilor, Balul Absolvenţilor, Festivitate 8 Martie, Crăciun şi Ziua Liceului. Cu atâtea aptitudini de care dă dovadă, suntem siguri că Denisa va urca repede pe scară ierarhică. Poate o vom vedea într-o bună zi chiar ambasador. Doamne-fereşte însă să nu fie vreo ţară arabă.

«Secretara» lui Dragnea, deputat la numai 24 de ani

O altă tânără ambiţioasă este Cătălina Ştefănescu, cea care a ajuns deputat la numai 24 de ani. Cătălina a absolvit cursurile Facultăţii de Limbi Moderne Aplicate, după care a devenit secretara lui Liviu Dragnea. Susţinută de şeful ei, tânăra a candidat din partea USL în colegiul din Turnu Măgurele. Acum, la 25 de ani, Cătălina Ştefănescu este membru al Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor şi decide asupra proiectelor de lege.

«Privighetoarea» de la Anticorupţie

Cântăreaţa de muzică populară Ioana Maria Ardelean a fost numită în acest an în fruntea Serviciului Anticoruptie din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, condus de Liviu Dragnea. Ioana Maria Ardelean vine din Bistriţa, are 29 de ani, a absolvit Comunicare şi Relaţii Publice, la SNSPA şi a făcut cursuri postuniversitare la Universitatea din Bucureşti, la catedra UNESCO. După absolvire, a fost angajată la PNL, la cabinetul secretarului general Eduard Hellvig. În 2012, tânăra a scos un album numit „Cânt să-mi stâmpăr inima", care a fost lansat în Salonul Oficial al Senatului.

Consilieră de deputat, în ipostaze lesbi

Este tânără, sexy şi mult prea provocatoare. Alexandra Rus, de 26 de ani, a ajuns să facă furori, după ce a postat pe un site de socializare nişte fotografii în care apare în ipostaze extrem de fierbinţi. Se sărută pasional şi se pipăie pe sâni cu femei şi îşi expune nurii şi funduleţul obraznic în faţa camerelor de fotografiat fără nici o jenă. Băimăreanca, absolventa Universătăţii Babeş-Bolyai, din Cluj, lucrează la Parlament şi este consiliera deputatului Mircea Dolha. Culmea este că alesul a fost unul dintre parlamentarii care s-a declarat împotriva căsătoriilor gay, având chiar şi o iniţiativă legislativă în vederea introducerii unei precizări exprese în Constituţia României referitoare la acest aspect. (Andreea Dancu)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net