Coşmar pentru un gălăţean: executat silit de bănci după ce i s-a furat buletinul, iar hoţii au făcut credite în numele lui

Ultima actualizare:

În urmă cu patru ani, Ionuţ Paraschiv (26 de ani) a aflat cu stupefacţie de la BRD, sucursala Galaţi, ca pe numele său există un contract de credit pentru suma de 12.000 lei, contractat în 2007 şi că figurează ca restanţier cu mai multe rate neplătite. Contractul de credit a fost încheiat la o agenţie a băncii din Botoşani.  După ce i s-au oferit copii ale contractului de credit şi documentelor pe baza cărora a fost încheiat, bărbatul a descoperit că este victima unei escrocherii.

“Am constatat cu stupoare că semnătura de pe contractul de credit nu-mi aparţine şi este falsificată”, ne-a declarat Ionuţ Paraschiv.

Persoana care a încasat banii s-a folosit de cartea de identitate a lui Paraschiv, pe care acesta o declarase pierdută încă din 2003. De parcă n-ar fi fost suficient de mare şocul acestei descoperiri,  Ionuţ Paraschiv a aflat, după câteva zile, că mai are de restituit un credit şi la BCR, în valoare tot de 12.000 de lei, acordat tot pe baza fostei sale cărţi de identitate.

Citiţi întreg materialul în ADEVĂRUL.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net