Aşa l-a cucerit Corina Creţu pe renumitul diplomat american?

Ultima actualizare:
Aceasta este una dintre  fotografiile trimise  diplomatului american
Aceasta este una dintre fotografiile trimise diplomatului american

Cu dragostea nu-i de glumit! Aşa a păţit se pare şi europarlamentarul român Corina Creţu (46 de ani), care a făcut o pasiune de nestăvilit pentru fostul secretar de stat Colin Powell (73 de ani). Un hacker a spart corespondenţa diplomatului american şi a dat de e-mailurile amoroase ale politicianului român. Colin Powell a fost nevoit să declare că nu i-a fost necredincios soţiei sale, Alma.

Europarlamentarul ­român Corina Creţu a ajuns pe primele pagini ale unor publicaţii de top, precum The Daily Mail, Huffington Post, New York Daily News, după ce un hacker a dat publicităţii corespondenţa siropoasă dintre aceasta şi fostul secretar de stat american Colin Powell (76 de ani). „Guccifer", aşa cum este cunoscut hackerul, precizează că e-mailurile de la Corina Creţu sunt din perioada 2010-2011.

În aceste e-mailuri, Creţu îl numeşte pe Powell "dragostea vieţii mele" şi sugerează că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com. Aceeaşi Corina Creţu îi scria, în 2010, în Ajunul Crăciunului, fostului secretar de stat american: „Nu aş fi crezut că, la 43 de ani, pot plânge după un bărbat mai mult decât în adolescenţă".

Potrivit schimbului de e-mailuri, Corina Creţu părea în continuare îndrăgostită de Powell şi în 2011, când îi scria acestuia: „Nimeni nu-mi spune să merg la culcare. Vreau să te văd. Atât, nimic mai mult".

Corina Creţu şi Colin Powell s-au întâlnit pe când ea era purtător de cuvânt al lui Ion Iliescu, iar el secretar de stat al preşedintelui Bush

Aceasta este una dintre  fotografiile trimise  diplomatului american
Aceasta este una dintre fotografiile trimise diplomatului american

Generalul a răspuns imediat acuzaţiilor că şi-ar fi în­şelat soţia - cu care este căsătorit de aproximativ 50 de ani. "A fost o prietenie care a devenit foarte personală pe e-mail", a spus Powell.

"Îmi trimitea fotografii frecvent. Multe ­fotografii de familie, cu nepoate ale ei, pe care le adoră, de la reuniuni de familie, de la şedinţe oficiale de lucru, de la căsătorie şi nişte poze în costum de baie... Niciodată nimic nepotrivit", a subliniat el. Powell a declarat că a cunoscut-o pe Corina Creţu în urmă cu aproximativ zece ani, în timp ce era secretar de stat al fostului preşedinte George W. Bush, iar ea era purtător de cuvânt al preşedintelui României Ion Iliescu. El subliniază că s-au întâlnit personal "o dată sau de două ori" în ultimii opt ani.

După ce a aflat că i-a fost piratat mailul, Powell a informat-o pe Creţu şi a sfătuit-o că ar fi "mai bine să ştergem toate (e-mailurile) dintre noi", potrivit New York Daily News.

El a adăugat că, după ce a părăsit Departamentul de Stat în ianuarie 2005, a păstrat legătura cu Creţu prin e-mail şi i-a "oferit frecvent sfatul în legătură cu planuri de a găsi un post la ONU sau alte organizaţii internaţionale", adaugă publicaţia. Powell a mai declarat că mesajele "de natură foarte personală" cu Creţu au "încetat acum câţiva ani".

"Nu a existat nicio relaţie atunci şi nu există nici una acum", a subliniat Powell, adăugând că a păstrat legătura cu ea şi au continuat să fie "prieteni". "Mă bucur că ea are o carieră de succes. Mă bucur că s-a căsătorit recent şi este fericită", a adăugat el.

Corina Creţu nu a putut fi contactată ieri, iar prieteni apropiaţi ne-au precizat că europarlamenatrul nu vrea să discute despre acest subiect.

În noiembrie 2012, Corina s-a căsătorit cu Ovidiu Rogoz

simeon stalpnicul png

Corina Creţu are 46 de ani şi este  vicepreşedinte al Comisiei pentru Dezvoltare a Parlamentului European, după ce a fost aleasă europarlamentar din partea Partidului Social Democrat la alegerile din 7 iunie 2009, pentru al doilea mandat. Anterior ea a fost aleasă deputat în 2000, dar în perioada 2000-2004 a fost consilier prezidenţial, purtător de cuvânt al preşedintelui Ion Iliescu.

În 2004, a fost aleasă membru al Senatului României. Anul trecut, în noiembrie, Corina Creţu s-a măritat cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz. Prezent la eveniment, fostul ei şef Ion Iliescu a făcut o declaraţie-şoc: „Avea nevoie să se căsătorească, era puţin cam stingheră".

Politicianul american are trei copii împreună cu soţia sa, Alma


    Aceasta este una dintre  fotografiile trimise  diplomatului american
Aceasta este una dintre fotografiile trimise diplomatului american

Colin Powell are 76 de ani şi a fost secretar de stat al SUA din 16 ianuarie 2001 până în aprilie 2005, fiind „mâna dreaptă" a preşedintelui George W. Bush. De asemenea, a fost şef al Statului Major interarme, conducând armata americană în timpul Războiului din Golf. Este căsătorit cu Alma Powell din anul 1962 şi au împreună trei copii.

În 1996 a intrat în Partidul Republican, iar în 2001 a fost numit secretar de stat de către George W. Bush. A avut probleme în comunicarea din timpul războiului din Iraq, culminând cu un discurs controversat la ONU în februarie 2003. Powell și-a anunțat retragerea în 2004, la scurt timp după realegerea lui Bush. A fost succedat de Condoleezza Rice în 2005.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net