UPDATE Agresoarea din trafic a fost prinsă. A folosit un spray lacrimogen

Ultima actualizare:

    În altercaţie au fost implicate mai multe persoane din cele două familii (Foto: Arhivă)
În altercaţie au fost implicate mai multe persoane din cele două familii (Foto: Arhivă)

Incident grav în trafic joi pe o stradă foarte circulată din centrul Capitalei. În urma unei şicanări în trafic o şoferiţă a folosit un spray lacrimogen împotriva unui bărbat.

UPDATE Femeia care l-a umplut de sânge pe un şofer, chiar la Piaţa Dorobanţi, este Alexandra Constantin, cunoscută mai bine după numele de Tisha, fostă componentă a trupei TNT.

UPDATE 17.15 Femeia care a rănit un şofer, joi, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti, după o altercaţie în trafic, a folosit un spray lacrimogen care i-a provocat bărbatului arsuri şi o hemoragie nazală, soţia acestuia crezând, în primă instanţă, că agresoarea a folosit un pistol.

Oficiali din Poliţia Capitalei au precizat că incidentul s-a produs după ce femeia şi bărbatul s-au şicanat în trafic.

UPDATE 16.24: În urma audierilor, poliţiştii au stabilit că femeia avea permisul de conducere suspendat. Oamenii legii i l-au reţinut pentru că aceasta trecuse pe roşu.

UPDATE: Femeia care a tras a fost identificată de poliţişti şi ridicată de acasă. Ea are 28 de ani şi este audiată la sediul Secţiei 1 de Poliţie. Surprinzător nu avea permis de conducere deoarece îi fusese suspendat. Ea este cercetată acum pentru trei infracţiuni: conducere unui vehicul fără permis, port ilegal de armă şi loviri şi alte violenţe

Incidentul a avut loc pe Calea Dorobanţi în urmă cu puţin timp. Potrivit primelor cercetări bărbatul aflat la volanul unei alte maşini a fost împuşcat în faţă cu un pistol cu gaze.

Victima a suferit arsuri la nivelul feţei primind îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD sosit imediat la faţa locului.

Poliţiştii Secţiei 1 fac cercetări pentru identificarea şi prinderea şoferiţei agresive.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net