Bgdan Roman, fiul fugar al primarului din Deta, n-a fost capturat, ci s-a predat! FOTO

Ultima actualizare:
bogdan roman
bogdan roman

Cu toate că Poliţia Timiş a susţinut că Bogdan Roman a fost prins, avocata acestuia, Camelia Ţăranu, susţine că tânărul s-a predat şi a prezentat şi o dovadă în acest sens: un proces verbal primit tocmai de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, în care se menţionează negru pe alb, că fiul primarului din Deta a anunţat că vrea să se predea.

Procesul verbal potrivit căruia Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, s-a predat

simeon stalpnicul png

Atâta vreme cât eu am un document oficial emis de către Poliţie, în care se menţioneză negru pe alb că la solicitarea lui a fost identificat în locaţia respectivă şi s-a predat, este impropriu spus că a fost prins. Este foarte impropriu. Este o certitudine faptul că s-a predat, atâta vreme cât noi avem un document în acest sens", a afirmat avocata Camelia Ţăranu, dovedind cele spuse cu procesul verbal primit de la Poliţie.

Vezi fotografii în Media Center


    bogdan roman
bogdan roman

Andreea Cinteză şi Mădălina Mezdrea, de la Biroul de Presă al IPJ Timiş au susţinut în toate declaraţiile date vineri seara faptul că Bogdan Roman a fost prins, în urma unei operaţiuni a poliţiştilor.

„Bogdan Roman a contactat Poliţia, anunţând că este în locaţia în care se afla şi că doreşte să se predea. Concluzia este clară, este certă, nu cred că există niciun fel de urmă de îndoială, sau de dubiu, ori de interpretare", a concluzionat avocata Camelia Ţăranu.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, le-a cerut poliţiştilor din Timiş ca Bogdan Roman să fie prins în cursul zilei de joi. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, cu toate că, potrivit unor surse neoficiale, telefoanele apropiaţilor acestora au fost interceptate, iar oamenii legii aveau încă de joi informaţii referitoare la locul în care s-ar afla fugarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image
actualitate.net
image
actualitate.net