Adrian Iovan a cerut amânarea zborului în urma căruia a murit

Ultima actualizare:

    Adrian  Iovan
Adrian Iovan

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, marţi dimineaţă, întrebat despre dificultăţile de localizare a avionului prăbuşit în Apuseni, că răspunsul poate fi găsit la STS Cluj. În replică, Serviciul de Transmisiuni Speciale susţine că avionul a fost localizat imediat ce a fost primit apelul la 112.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, Adrian Iovan ar fi cerut ieri amânarea zborului, însă medicii au fost de acord să plece spre Oradea.

Victor Zota, coordonatorul Agenţiei Naţionale de Transplant, acuză pe de altă parte autorităţile de moartea pilotului Adrian Iovan. Zota susţine că faptul că pilotul a decedat din cauză că medicii nu au ajuns în timp util la locul accidentului.

«Eu am vorbit cu doctorul Zamfir cam din jumătate în jumătate de oră de la producerea accidentului, începând de la ora 16 şi ceva. Am vorbit cu ei până când au fost găsiţi de pădurari, dar ei trebuiau găsiţi de autorităţi, nu de pădurari. Eu cred că până dimineaţă nu i-ar fi găsit nimeni dacă nu erau pădurarii. Am fost şocat să văd cum echipele de prim-ajutor stăteau şi se uitat cum răniţii erau aduşi jos de către pădurari. Echipele SMURD stăteau cu mâinile în buzunare şi se uitau cum erau aduşi răniţii», a declarat Victor Zota la Acces Direct.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net