2.700 de şcoli sunt închise astăzi

Ultima actualizare:

După ce a centralizat informaţiile furnizate de inspectoratele şcolare judeţene, Ministerul Educaţiei a anunţat că doar în 16 judeţe din ţară urmează să funcţioneze toate unităţile şcolare. În celelalte judeţe, situaţia se prezintă astfel: 12 inspectorate şcolare judeţene au raportat suspendarea cursurilor în mai puţin de 10 unităţi de învăţământ, în timp ce alte 14 judeţe înregistrează mai mult de 10 unităţi şcolare.

Potrivit unui comunicat de presă emis ieri seară, inspectoratele şcolare din trei judeţe au luat decizia suspendării cursurilor în toate unităţile de învăţământ. Este vorba de judeţele Vrancea, Olt şi Ialomiţa.

În județul Buzău, vor fi închise toate unitățile de învățământ în afara grădinițelor și școlilor generale din municipiul Buzău.

În judeţele Iaşi, Botoşani şi Galaţi toate şcolile din mediul rural vor închise astăzi.

În judeţul Calaraşi, vor funcţiona şcolile din Călăraşi, Lehliu Gară, Olteniţa, Fundulea şi Budeşti.

Reprezentanţii ministerului au cerut directorilor şcolilor deschise astăzi să ia legătura cu părinţii elevilor care vor absenta la prima oară, pentru a se asigura că aceştia nu sunt pierduţi pe drumuri.

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a solicitat inspectorilor şcolari generali să ia toate măsurile care se impun pentru siguranţa şi confortul elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice, se mai arată în comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net