A vrut să se sinucidă pentru că arăta așa, iar acum e un celebru manechin VIDEO

Ultima actualizare:

    Melanie Gaydos este des solicitată pentru ședințe foto nonconformistecaptură: YouTube
Melanie Gaydos este des solicitată pentru ședințe foto nonconformistecaptură: YouTube

O femeie din SUA este dovada clară că frumusețea are mai multe fețe. Deși are o boală genetică care îi afectează radical aspectul, ea a reușit să devină un manechin de talie internațională.

În ciuda defectelor sale fizice multiple, Melanie Gaydos (26 de ani) a reușit să se afirme în lumea modelingului, scrie Daily Star. Ea suferă de displazie ectodermala, o boală care îi afectează porii, părul, dinții și unghiile.

Din cauza felului în care arăta, era mereu batjocorită de cei din jurul ei încă de când era mică. "Nu aveam prea mulți prieteni în copilărie. La 16 ani am fost foarte deprimată și mă gândeam la sinucidere, căci nu mai voiam să trăiesc. Nu credeam că o să apuc vârsta de 18 ani", a mărturisit ea.

Povestea lui Melanie Gaydos, un manechin atipic

Cariera lui Melanie Gaydos a început când s-a mutat la New York, în urmă cu patru ani, și a pozat pentru iubitul ei fotograf. A primit foarte repede numeroase solicitări pentru diverse reviste și prezentări de modă și a ajuns un nume în domeniu, într-un timp foarte scurt. "Celelalte maenchine din industrie nu știu ce să creadă despre mine, nu înțeleg de ce sunt acolo, cu ele. Multă lume mă tratează în mod diferit, de parcă aș avea probleme psihice sau aș fi inferioară. De fapt, displazia ectodermală este o boală care afectează doar fizicul", a povestit tânăra.

Dar Melanie Gaydos este fericită că și-a ales această meserie și speră să-i inspire și pe alții, care nu au un aspect fizic obișnuit. "Mă bucur că pot să le arăt oamenilor că sunt unele persoane care sunt din naștere diferite și să-i fac să conștientizeze că nu contează mereu cum arăți sau cum te-ai născut. Acum sunt manechin și actriță și pot să călătoresc prin toată lumea", a mai declarat Melanie Gaydos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net