Viitorul preşedinte al Franței s-a însurat cu profa din liceu

Ultima actualizare:

    Emmanuel Macron i-a promis încă de la vârsta  de 17 ani lui Brigitte Trogneux că o va lua de soţieFoto: Epa
Emmanuel Macron i-a promis încă de la vârsta de 17 ani lui Brigitte Trogneux că o va lua de soţieFoto: Epa

Luptă strânsă în alegerile prezidenţiale din Franţa! Emmanuel Macron (39 de ani) pleacă din poziţia de favorit pentru turul doi al alegerilor, care va avea loc în iunie, după ce a înregistrat 23,75% din voturile exprimate duminică. Puţini ştiu însă că femeia puternică din spatele lui e chiar profa lui de franceză din liceu.

“Mi-a promis încă de la vârsta de 17 ani că se va însura cu mine. S-a ţinut de cuvânt”, a declarat Brigitte Trogneux (64 de ani) pentru revista “Gala”. Sondajele de opinie îl dau ca favorit pe fostul consilier economic al lui François Hollande, care a ocupat în urmă cu doar câţiva ani inclusiv poziţia de ministru al Economiei. Aşa că profesoara de franceză aflată în pragul pensionării trebuie să se pregătească pentru a deveni Prima Doamnă a Franţei.

simeon stalpnicul png

Ei s-au căsătorit în 2007, după ce Emmanuel Macron a curtat-o ani în şir pe Brigitte Trogneux, mamă a trei copii: Laurence, Tiphaine şi Sebastien. S-au întâlnit prima oară la liceul iezuit din Amiens, când Macron a vea doar 15 ani. A fost coleg de clasă cu fiica cea mare a lui Brigitte Trogneux, Laurence, şi aceasta i l-a prezentat mamei spunându-i că “e un mic geniu la mine în clasă care întreabă de tine şi care le ştie pe toate”. În ultimul an de liceu, Macron a fost mutat la un liceu din Paris. Vorbea la telefon ore în şir cu iubita lui, care la scurt timp a divorţat şi s-a mutat cu el. Macron a devenit bancher la Rothschild & Co. unde a reuşit să câştige într-un singur an peste 3 milioane de euro. Între 2014 şi 2016 este desemnat ministrul Economiei în guvernul Manuel Valls II. Fiicele lui şi soţia l-au susţinut făcând campanie alături de el în toată Franţa. Fiica lui, Tiphaine, a declarat în seara anunţării rezultatelor că “toate colegele ei de facultate au votat cu tatăl ei pentru că e sexy”. Dacă va fi ales în iunie, Macron devine cel mai tânăr preşedinte al Franţei din istorie.

Fiicele vitrege, susţinătoare înfocate


    Laurence Auziere (stânga),  alături de Brigitte Macron  şi de sora ei TiphaineFoto: AFP
Laurence Auziere (stânga), alături de Brigitte Macron şi de sora ei TiphaineFoto: AFP

Cele două fiice ale lui Brigitte Macron, Laurence şi Tiphaine Auziere, au fost trup şi suflet alături de tatăl lor vitreg. Tiphaine a fost alături de mama ei peste tot, în Franţa, Laurence, care a fost colegă de clasă în liceu cu Macron, s-a măritat între timp şi a trebuit să petreacă timp cu familia ei. Sebastien, fiul cel mic al lui Brigitte Macron, este cel mai discret din tot clanul Auziere. Departe de ochii presei, el s-a ocupat de comunicatele de pe Internet şi campania din lumea virtuală pentru candidatul En Marche!

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net