VIDEO Valiza minune, care se măreşte în funcţie de haine

Ultima actualizare:

    Valiza Fugu este rezistentă la impact şi impermeabilăFoto: Arhiva personală
Valiza Fugu este rezistentă la impact şi impermeabilăFoto: Arhiva personală

Un tânăr din Israel a inventat o valiză multifuncţională, care se adapteată nevoilor multiple ale unui călător, pe care speră să o scoată pe piaţă anul viitor.

Valiza Fugu se poate mări de trei ori mai mult, pentru a deveni destul de încăpătoare pentru toate lucrurile pe care le cumperi în timpul călătoriei, are rafturi pentru o mai bună organizare a hainelor şi a obiectelor şi poate fi folosită drept masă pentru laptop sau pentru trusa de machiaj. În plus, dacă eşti nevoit să aştepti prea mult în aeroport, o poţi folosi pe post de scaun, fără să deteriorezi obiectele din interior. Valiza minune are pereţi care absorb şocul în caz de impact şi este impermeabilă.

Israelianul Isaac Atlas a inventat această valiză după ce, la întoarcerea dintr-o vacanţă în Statele Unite, şi-a dat seama că toate lucrurile pe care le-a cumpărat acolo nu vor încăpea niciodată în geamantanul său. Aşa că a fost nevoit să dea o sumă importantă de bani pe un alt geamantan. În plus, acestuia i s-a părut foarte incomod să călătorească cu două valize.

În octombrie 2013, la câteva luni după crearea prototipului, Ministerul de Economie israelian i-a acordat lui Isaac Atlas o sumă de bani considerabilă, pentru a o investi în dezvoltarea produsului. Aşa că, în martie 2014, prima valiză multifuncţională Fugu a văzut lumina zilei. Însă de aici şi până la producţia în masă este nevoie de o sumă foarte mare de bani, aproximativ 50.000 de dolari, aşa că echipa din spatele acestui produs a lansat o campanie de strângeri de fonduri pe o platformă online, pentru a-şi vedea valiza în vitrinele magazinelor. Inventatorul speră să finalizeze negocierilor cu o firmă producătoare în decembrie, iar în iulie 2015 să lanseze prima colecţie de valize multifuncţionale Fugu.

Valiza poate fi folosită pe post de masă pentru laptop sau trusa de machiaj
Valiza poate fi folosită pe post de masă pentru laptop sau trusa de machiaj

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net