VIDEO Așa a furat o fetiță de 12 ani un colier cu diamante de 4,6 milioane de dolari

Ultima actualizare:

    Furtul colierului a avut loc într-un mall aglomeratFoto: Hepta
Furtul colierului a avut loc într-un mall aglomeratFoto: Hepta

Poliţia din Hong Kong a deschis o anchetă după ce o fetiţă de 12 ani şi trei adulţi au fost implicaţi în jefuirea unui magazin luxos de bijuterii, de unde au plecat cu un colier cu diamante în valoare de 4,6 milioane de dolari, informează CNN.

Anchetatorii bănuiesc că cei trei adulţi, două femei şi un bărbat, le-au distras atenţia vânzătorilor, pretinzând că doresc să cumpere bijuterii de valoare. În acest timp, fata, care ar avea vârsta cuprinsă intre 12 şi 14 ani, a sustras o cheie de la una dintre vitrinele magazinului Emperor Watch and Jewelry şi a reuşit să fure colierul cu diamante de 117 carate, informează CNN, preluat de Mediafax.

"Cei trei adulţi au pretins că vor să cheltuie o sumă mare de bani şi au cerut vânzătorilor să le arate cât mai multe bijuterii, în încercarea de a le distrage atenţia", a declarat o sursă pentru publicaţia South China Morning Post.

Incidentul s-a inregistrat vineri după-amiază, într-un mall aglomerat, iar poliţia nu a reuşit însă să-i prindă pe niciunul dintre cei implicaţi.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net