Un polițist obliga victimele violate să se bată între ele dezbrăcate

Ultima actualizare:

    Un detectiv este acuzat că a abuzat mai multe femeiFoto: Arhiva Click!
Un detectiv este acuzat că a abuzat mai multe femeiFoto: Arhiva Click!

O femeie din Carolina de Sud a dat în judecată tot departamentul de poliție din Horry County. Ea susține că detectivul care ar fi trebuit să investigheze cazul ei a abuzat-o sexual. Mai multe femei susțin că au sunat la poliție după ce au fost violate, dar detectivul Troy A. Large le-a obligat să se dezbrace și să se bată.

Jane Doe a sunat la poliție după ce a fost violată, în speranța că oamenii legii vor face tot ce trebuie pentru a găsi vinovatul și pentru a-l pedepsi. Doi detectivi au venit la fața locului. Unul dintre ei, Troy A. Large, veteran la departamentului deHorry County, i-a spus femeii că este frumoasă și că înțelege de ce violatorul s-a simțit excitat de fizicul ei, scrie vice.com.

Dosarul a fost închis, iar violatorul lui Jane Doe nu a fost arestat. Troy Large a continuat să o abuzeze pe Jane. La vremea aceea, femeia se lupta pentru custodia copiilor ei, iar detectivul s-a oferit să o ajute. În schimb, el i-a cerut să ia parte la o bătaie cu femei goale. Desigur, spectatorii acestui show erau doar bărbați, prietenii lui Troy.

Hărțuirea sexuală a continuat. Detectivul a încercat să îi facă avansuri, deși femeia îi explicase clar că nu vrea să aibă de-a face cu el în acest sense. Când l-a raportat la poliție pentru a doua oară, colegii lui de breaslă s-au sesizat și au deschis o anchetă. Procesul este în plină desfășurare, mai multe femei acuzându-l pe Troy Large că a abuzat de autoritatea lui pentru a le hărțui sexual. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net