Un bulgar s-a făcut «vânător» de migranţi

Ultima actualizare:

    Bulgarul Dinko Valev se  foloseşte de vehicule militare  ca să-i depisteze pe refugiaţi
Bulgarul Dinko Valev se foloseşte de vehicule militare ca să-i depisteze pe refugiaţi

Incredibil! Bulgarul Dinko Valev s-a făcut “vânător” de migranţi din proprie iniţiativă. După ce îi capturează, bărbatul îi predă poliţiei. El ar vrea ca statul să-i plătească pentru fiecare refugiat capturat.

În vârstă de 29 de ani, Dinko Valev foloseşte vehicule militare şi câini pentru a-i vâna pe migranţii ilegali care ajung în Bulgaria. El îi predă apoi poliţiei, fiindcă socoteşte că “toţi sunt jihadişti”. Reprezentanţii Organizaţiei pentru Drepturile Omului din Bulgaria îl acuză însă că îi terorizează pe migranţi. Victimele sale sunt bărbaţi, femei şi copii care fug din Siria, ţară sfârtecată de război.

simeon stalpnicul png

“Îi forţează să se culce la pământ câte o jumătate de oră şi îi ameninţă cu moartea”, spun criticii săi.

Valev a reuşit să-şi procure două vehicule militare blindate pentru a putea străbate zonele mai puţin accesibile din apropiere de oraşul Yambol din vecinătatea graniţei cu Turcia. El spune că iniţiativa lui este foarte bine văzută de concetăţeni. De aceea, bulgarul încearcă să recruteze şi alţi oameni pentru a-şi extinde operaţiunea de depistare a migranţilor ilegali. Dinko Valev ar dori ca guvernul bulgar să finanţeze demersurile lui, ba chiar să-i plătească pentru fiecare refugiat capturat. El îi vede pe toţi migranţii drept jihadişti şi respinge acuzaţiile că i-ar teroriza pe cei pe care îi capturează.

simeon stalpnicul png

“Aş descrie ceea ce fac ca pe o simplă activitate sportivă. Nu poţi să spui despre sportivi că sunt violenţi”, spune Valev, care recunoaşte, totuşi, că uneori îi răneşte. Bărbatul a dezvăluit că şi alţi bulgari se folosesc de motociclete de teren şi de câini pentru a-i depista pe migranţii ilegali. Însă reprezentanţii Organizaţiei pentru Drepturile Omului spun însă că el îi instigă pe bulgari să-i trateze cu dezgust şi ostilitate pe străinii care vor să ceară azil. În numai câteva ore, Valev a obţinut sprijinul a 2.000 de concetăţeni împotriva migranţilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net