Un bărbat a încercat să poarte tocuri o zi întreagă! Rezultatul experimentului l-a surprins VIDEO

Ultima actualizare:

    Brandon Cohen a purtat tocuri pentru o zi pentru a vedea cum se simt femeilefoto: captură video
Brandon Cohen a purtat tocuri pentru o zi pentru a vedea cum se simt femeilefoto: captură video

Brandon Cohen a hotărât să realizeze un experiment pentru a demonstra că plângerile femeilor în legătură cu pantofii cu toc sunt nejustificate. Ceea ce a realizat la sfârșitul acestuia l-a făcut să își schimbe drastic opinia.

Brandon Cohen a afirmat, înainte să realizeze acest experiment, că găsește femeile pe tocuri irezistibile, însă că nu tolerează deloc tendința acestora de a se plânge în legătură cu acest tip de pantofi. Pentru a demonstra faptul că atitudinea femeilor față de aceștia este nejustificată, a realizat el însuși un experiment în care a trebuit să poarte pantofi cu toc o zi întreagă.

Iată cum a decurs experimentul

Bărbatul și-a cumpărat o pereche de pantofi cu toc stiletto și a început ziua în mod obișnuit. Cu toate acestea, nici nu a ieșit bine din casă, că a realizat imediat că acei pantofi îi vor provoca dureri insuportabile: „Deja mă dor foarte tare picioarele”, spune bărbatul în videoclip.

Pe lângă durerile resimțite, Brandon a avut ghinionul de a atrage privirile trecătorilor, care nu s-au abținut de la comentarii răutăcioase.  Nici colegii lui de serviciu nu au fost prea încântați când l-au văzut purtând tocuri. Cu toate acestea, bărbatul a continuat experimentul.

După câteva ore, acesta a început să empatizeze cu femeile, pe care le acuzase înainte că se plâng prea mult: „E cam nasol, dar asta este viața mea pentru azi. E greu să fii fată”, a fost una dintre primele impresii ale lui Brandon.

Situația lui s-a înrăutățit cu fiecare oră în plus petrecută pe tocuri: „Înțeleg complet acum. Vreau să-i omor pe toți din jurul meu”, a spus Brandon, referindu-se la faptul că femeile sunt mai tot timpul nervoase și arțăgoase.

La sfârșitul zilei, acesta plănuia să iasă în club și să danseze, însă nu a mai rezistat, deoarece îl dureau prea tare picioarele de la pantofii cu toc. Acesta a spus că va merge acasă, va lua niște medicamente pentru durere și, în cele din urmă, va merge la culcare. Mai mult, Brandon a mai spus că nu ar mai supraviețui încă o zi pe tocuri.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net