Un asteroid amenință Pământul! Ce spun specialiștii FOTO VIDEO

Ultima actualizare:
Rodriguez a trimis cercetările lui specialiștilor în domeniu
Rodriguez a trimis cercetările lui specialiștilor în domeniu

Adepții teoriei consiprației sunt de părere că Terra va fi distrusă în intervalul dintre 22-28 septembrie, când un asteroid uriaș se va lovi de planeta noastră. Predicatorii grupurilor religioase susțin că marile puteri ale lumii nu vor să dezvăluie date despre acest cataclism, anunțat în scrierile biblice.

Sfârșitul lumii ar veni în această toamnă. Cel puțin așa cred adepții teoriei conspirației care sunt de părere că un asteroid uriaș va distruge Pământul. Aceste zvonuri îngrozitoare au luat cu asalt toate rețelele de socializare, unde mii de utilizatori dezbat aprins această ipoteză, potrivit site-ului mirror.co.uk.

Pe ce se bazează teoria apocalipsei din septembrie


    Rodriguez a trimis cercetările lui specialiștilor în domeniuFoto:captură youtube
Rodriguez a trimis cercetările lui specialiștilor în domeniuFoto:captură youtube

Teoria a fost lansată de către Efrain Rodriguez, care susține că este profet, și și-a trimis cercetările către NASA (Agenția Spațială Americană n.r). El crede că această previziune susține profeția „Lunii Sângerii”, pe 28 septembrie având loc ultima din cele patru luni roșii. Se crede că dezastrul va avea loc atunci când o eclipsă de lună, care a avut loc ultima dată în luna aprilie a anului 2014, este urmată de șase luni pline. Rodriguez susține că a avut o viziune în care un asteroid a intrat în atmosfera Terrei și a căzut în orașul Arecibo, din Puerto Rico, lovind marea dintre insulelel Mona și Mayaguez. Potrivit profetului, impactul va crea un cutremur cu magnitudinea de 12 grade pe scara Richter.

Semnele Apocalipsei stau în Luna Sângerie

Sfârșitul lumii este anunțat în mai multe cărți sfinte
Sfârșitul lumii este anunțat în mai multe cărți sfinte

Astfel de profeții sunt întâlnite și în anumite interpretări ale Epistolei I către Tesalonicieni, din Noul Testament, în Cartea Apocalipsei, dar și în alte scrieri religioase.

Toţi sfinţii şi aleşii lui Dumnezeu sunt strânşi laolaltă înainte de necazul cel mare care va să vină şi sunt luaţi de Domnul ca să nu vadă tulburarea care vine peste lume din pricina păcatelor noastre", se arată într-o scriere a Sfântului Efrem Sirul.

Toți credincioșii cred că Luna Sângerie anunță a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, deci sfârșitul lumii. Acest fenomen astronomic, cunoscut și sub numele de „tetradă" este descris în scrierile biblice ca fiind o luptă dată între bine și rău.

A fost un  mare cutremur pe pământ. Soarele a devenit negru ca un sac din păr de capră. Întreaga Lună s-a înroşit de sânge”, este scris în Cartea Sfântă, profeție susținută și de Rodriguez.

Sfârșitul lumii, anunțat pe data de 28 septembrie, coincide cu Sărbătoarea Corturilor, una dintre cele mai mari sărbători evreiești. Vreme de șapte zile, evreii se mutau în corturi pentru a-l cinsti pe Dumnezeu. 

Savanții dezmint teoria unui cataclism

Deoarece această profeție a panicat milioane de oameni, NASA a fost forțată să dea declarații oficiale cu privire la un eventual cataclism.

Nu există nici o dovadă existentă care să ateste că un asteroid sau orice alt obiect ceresc s-ar afla pe traiectoria Pământului. De fapt, nici unul din aceste obiecte cunoscute nu au vreo șansă de a lovi Terra în următorul secol. Nu există nici o bază științifică, nici o dovadă clară, că un asteroid va lovi planeta noastră, în acea perioadă", a declarat Paul Chodas, reprezentant al Agenției Spațiale Americane.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net