Teroristul de la Nisa și-a făcut selfie la mare. Apoi a ucis 84 de oameni

Ultima actualizare:

    Atacatorul de la Nisa avea 31 de ani și era de origine tunisiană
Atacatorul de la Nisa avea 31 de ani și era de origine tunisiană

Experții criminologi analizează mesajele trimise cu telefonul de Mohamed Lahouaiej Bouhlel, teroristul din Nisa, pentru a vedea dacă a avut complici. Forțele de ordine au găsit un sms în telefonul șoferului camionului morții care i-a pus pe gânduri.

„Am materialul”, a scris Mohamed Lahouaiej Bouhlel, semn că acesta ar fi avut conexiuni cu o celulă secretă a celor din Statul Islamic. Nu se știe identitatea destinatarului acestui sms.  

Procurorii francezi afirmă că bărbatul de 31 de ani a condus camionul de două ori de-a lungul Promenadei din Nisa cu câteva zile înainte de comiterea actelor teroriste. Miercuri, 12 iulie și joi, 13 iulie, acesta a scrutat scena pentru a memora perfect detaliile zonei unde avea să ucidă 84 de oameni.

Înainte de comiterea atentatului, Bouhlel a avut o convorbire telefonică scurtă și i-a trimis fratelui său Jaber un selfie în care s-a pozat alături de câțiva prieteni la un resort din Nisa în jurul orei locale 16:00. „Mi-a trimis o poză și mi-a spus că e fericit și totul în viața lui decurge normal. Mai târziu, atunci când am aflat de ceea ce s-a întâmplat în Nisa, i-am trimis mesaje până la ora 2 noaptea în care îl întrebam dacă se simte bine”, a declarat fratele atacatorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net