Sunt identice, dar nu-s gemene

Ultima actualizare:

    Niamh Geaney, împreună cu Irene Adams, care îi seamănă leitfoto: Photoland/Wenn
Niamh Geaney, împreună cu Irene Adams, care îi seamănă leitfoto: Photoland/Wenn

Şocant! Irlandeza Niamh Geaney a avut curiozitatea să afle dacă există în lume vreo persoană care să-i semene leit. După ce şi-a pus poza pe Internet, s-a trezit că o conaţională e „geamăna” ei.

Ce mică e lumea! Şi-a zis Niamh Geaney, de 26 de ani, când a descoperit că Irene Adams, în vârstă tot de 26 de ani, arată exact ca ea. Culmea este că locuiau la numai o oră distanţă, în Dublin, dar nu ştiau nimic una de alta. Numai ideea lui Niamh de a vedea dacă îi semănă cineva din întreaga lume a făcut ca să se bucure împreună de asemănarea extraordinară.

Cu sora ei biologică nu seamănă deloc

Cele două par gemene identice, deşi nu au nici un grad de rudenie. Mai mult decât atât, Niamh are două surori care nu îi seamănă absolut deloc. Niamh Geaney este de profesie prezentatoare de televiziune şi a devenit deja foarte cunoscută pe plan local. Acest lucru a făcut ca o altă conaţională, Karen Branigan, de 27 de ani, să o caute pentru a-i dovedi că şi ea îi seamănă perfect. Nu a trecut mult timp şi, pe Internet, a primit un mesaj din Italia, de la Luisa Guizzardi, de 25 de ani, care ar putea de asemenea să-i fie soră geamănă.

Niamh Geaney este şocată de descoperirile pe care le-a făcut. Ea s-a întânit cu fiecare în parte dintre fetele care îi seamănă leit. Şi ele au fost uimite de coincidenţă. „Suntem extrem de şocate de faptul că semănăm atât de izbitor, deşi suntem complet străine una de alta. Nu avem nici cel mai mic grad de rudenie”, spune prezentatoarea irlandeză. În schimb, Irene are şi ea o soră, numită Aoife, care nu îi seamănă absolut deloc. Cercetătorii la care fetele au căutat explicaţii nu au reuşit să le dea nici un răspuns. Niamh îndeamnă oamenii să-şi caute semenii identici, fiindcă este o experienţă foarte amuzantă.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net