A stat trei zile lângă iubitul mort! Ce s-a întâmplat cu această femeie a revoltat o lume întreagă VIDEO

Ultima actualizare:

    Un cuplu implicat într-un accident tragic a fost găsit abia după trei zile. Femeia a fost captivă lângă iubitul mort, după ce poliția nu a răspuns la apelurile telefonice cu privire la tragicul accidentFoto: mirror.co.uk
Un cuplu implicat într-un accident tragic a fost găsit abia după trei zile. Femeia a fost captivă lângă iubitul mort, după ce poliția nu a răspuns la apelurile telefonice cu privire la tragicul accidentFoto: mirror.co.uk

Caz şocant în Marea Britanie, care ţine opinia publică în fierbere de aproape o săptămână. O femeie în vârstă de 25 de ani a fost captivă în mașină timp de trei zile, alături de iubitul decedat. În stare gravă, ea a murit după alte câteva zile. Poliția scoțiană a fost alertată în legătură cu accidentul la scurt timp după ce s-a produs, dar a ajuns la maşină cu mare întârziere.

Un cuplu a fost descoperit după trei zile de la producerea unui accident tragic pe autostrada M9, din Scoția. John Yuill (28 de ani) a fost găsit mort, iar Lamara Bell a stat lângă cadavrul lui până când poliția i-a găsit. Femeia a murit la spitalul Queen Elizabeth din Glasgow duminică (12 iulie). Accidentul s-a petrecut duminică (5 iulie), însă autoritățile locale au descoperit autovehicului care derapase de pe carosabil de-abia miercuri (8 iulie). Lamara era mama a trei copii dintr-o altă relație, iar John avea și el doi copii, relatează publicația britanică Mirror.

Familia victimelor acuză poliția de moartea tragică a cuplului

Poliția a primit un apel cu privire la accident, dar nu a investigat cazul. Oficialii poliției locale din Scoția au declarat că investighează în amănunt cazul și că vor să descopere și să sancționeze vinovații care nu au luat măsuri cu privire la acest accident șocant. Familiile victimelor acuză poliția de moartea lor, declarând că dacă s-ar fi prezentat la fața locului când s-a produs accidentul, poate Lamara și John ar fi avut șanse să trăiască.

Fata mea a fost lăsată să moară într-un șanț timp de trei zile”, a declarat mama Lamarei Bell. Se pare că femeia era confuză când au venit autoritățile și credea că este în mașină de doar 30 de minute.

Poliția dă în continuare din umeri, iar familiile victimelor spun că accidentul a fost descoperit de un fermier și că dacă nu s-ar fi întâmplat așa, probabil că poliția nu i-ar fi găsit deloc, deși au primit apeluri cu privire la incident. Motivul pentru care autoritățile au eșuat să se prezinte la locul accidentului nu a fost dezvăluit, dar se caută vinovații.

"Ca parte a investigației pe care o desfășurăm în prezent, cu privire la acest accident, am aflat că duminică a fost făcut un apel telefonic către poliția locală. Din motive încă necunoscute, acest raport nu a fost investigat la acea vreme. O investigație completă va stabili circumstanțele în care s-a produs acest accident", a declarat asistentul-șef al poliției locale, Kate Thomson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
autospeciala politie jpg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net