Soția Prințului Charles o sabotează pe Kate. Cele două sunt la cuțite

Ultima actualizare:
Carole, însoțită de fiicele Kate și Pippa, a intrat sub lupa Camillei
Carole, însoțită de fiicele Kate și Pippa, a intrat sub lupa Camillei

Camilla Parker Bowles (68 de ani), soția Prințului Charles și Ducesă de Cornwall, pare a-i pune bețe în roate lui Kate Middleton (34 de ani) încă de acum 15 ani. La baza disputei se află invidia pentru aprecierile pe care tânăra ducesă le primește peste tot pe oriunde ar merge.

Tinerețea, frumusețea și lipiciul la oameni cu care a fost înzestrată Kate pare că nu-I pică deloc bine celei care se află la brațul socrului tinerei fete. Conform Radar Online, care citează dezvăluirile biografului regal Christopher Andersen din cartea "Game of Crowns"("Jocul coroanelor" n.r), Camilla a apelat și încă mai apelează la diverse tertipuri pentru a o pune pe Ducesa de Cambridge într-o lumină proastă.

Camilla, dezvăluiri despre familia lui Kate

Deși era iubita lui William, Kate nu a fost invitată la nunta Camillei cu Prințul Charles
Deși era iubita lui William, Kate nu a fost invitată la nunta Camillei cu Prințul Charles

Mama și unchiul lui Kate au devenit de-a lungul timpului ținte ale Camillei Parker Bowles. Despre Carole, mama ducesei, soția lui Charles a spus că este "stângace și băgăcioasă", dar a dat gol și viciul femeii: fumatul. Nici unchiul Gary și problemele lui cu drogurile nu au fost ignorate de Camilla, care s-a grăbit să-i spună imediat ce a aflat lui Charles.

“Camilla este iritată de faptul că este eclipsată de o femeie tânără și frumoasă preum Kate Middleton”, se arată în carte. Deși a recunoscut că mai iubita ei competitoare la inimile britanicilor este frumușică, a spus în același timp că este destul de ștearsă.

Camilla a vrut să-i despartă pe William și Kate

Gelozia celei care i-a devenit rudă prin alianță a lovit-o pe Kate în momente importante pentru relația ei cu William. Încă de la început, nora Reginei Elisabeta a II-a a fost cu ochii pe viața sentimentală a tânărului și și-a dorit o soție dintr-o familie regală europeană pentru cel care i-a devenit fiu vitreg.

În anul 2005, când Camilla și Charles au făcut nuntă, cea care a ajuns soția moștenitorului tronului britanic i-a interzis lui Middleton să participle la ceremonie, căci nu a vrut să piardă centrul atenției în favoarea niciunei alte femei, dar cu atât mai puțin în favoarea lui Catherine.


    Deși era iubita lui William, Kate nu a fost invitată la nunta Camillei cu Prințul CharlesFoto: Getty
Deși era iubita lui William, Kate nu a fost invitată la nunta Camillei cu Prințul CharlesFoto: Getty

Doi ani mai târziu, Camilla "și-a băgat coada" în legătura de iubire dintre tânăra ei rivală și William. În 2007, când cei doi au luat o pauză, Parker Bowles a pledat în favoarea despărțirii, punând accent pe rădăcinile din clasa muncitoare ale lui Kate. Eforturile ei nu au avut sorți de izbândă, întrucât acum cinci ani, în 29 aprilie2011, întreaga lume a asistat emoționată la nunta lui Kate și a Prințului William, deveniți Duci de Cambridge și mai apoi părinții a doi copii, George și Charlotte.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net