Şocant! Doctoriţa a luat la bătaie pacienta în mijlocul operaţiei

Ultima actualizare:

    Doctorul își bate pacienta fără niciun fel de remușcareFoto Mirror.co.uk
Doctorul își bate pacienta fără niciun fel de remușcareFoto Mirror.co.uk

Un doctoriţă a fost surprinsă în timp de bătea o pacientă pentru că nu a acceptat să plătească mai mulţi bani pentru operaţie. Nu se ştie exact numele spitalului unde a avut loc incidentul, dar se pare că s-ar fi petrecut într-o maternitate. Femeia a fost bătută chiar în timp ce stătea lungită pe masa de operaţie, încă în halat.

O cameră video ascunsă a surprins o doctoriţă care a bătut o pacientă, relatează Mirror.co.uk. Nu se cunoaște numele spitalului, dar evenimentul s-ar petrecut într-o maternitate din orașul Hohhot, din China. Doctoriţa pare să-și fi ieșit din minți în momentul în care femeia a refuzat să îi plătească mai mulți bani pentru operație.

În clip se vede cum femeia se află încă pe masa de operaţie când doctoriţa începe să o lovească violent. Un complice o leagă pe pacientă de încheieturi, pentru a nu se putea mişca. Deşi scena este văzută de un alt medic, acesta nu intervine în timp ce doctoriţa în desface, violent, picioarele pacientei. 

Conform presei chineze, doctoriţa a crescut tariful operaţiei chiar în mijlocul procedurii, iar pacienta a refuzat. 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net