Şi-a dezbrăcat iubita şi a agăţat-o în pom. Gest şocant din gelozie

Ultima actualizare:

    Sophie a fost la un pas să fie omorâtă de iubitul ei, Daniel JonesFoto: Daily Mail
Sophie a fost la un pas să fie omorâtă de iubitul ei, Daniel JonesFoto: Daily Mail

Gelozia fără margini duce, de multe ori, la gesturi necugetate. De acest lucru s-a convins pe pielea ei şi o tânără de 26 de ani din Anglia.

Sophie Lazell se iubea de puţin timp cu Daniel Jones, iar lucrurile păreau să meargă bine în relaţia ei. Până într-o seară, când fata i-a spus acestuia că vrea să meargă acasă să se culce.

Omul a părut să înţeleagă pe moment dar a pus la cale un plan nebunesc. El s-a dus peste tânără în casă, a luat-o de păr şi a târât-o până la maşina lui, apoi a demarat în trombă.

A mers cu femeia până la o carieră abandonată, iar apoi i-a spus să îşi dea pijamalele jos. În grabă, el a rupt hainele şi, cu ele, a agăţat-o pe victimă de un copac. Apoi a plecat, lăsând-o pe Sophie în ger.

"Mi-a spus că a săpat deja o groapă pentru mine", a povestit ea, potrivit Daily Mail.

După câteva zeci de minute, femeia a reuşit să scape şi, dezbrăcată puşcă, a luat-o la fugă pe câmpuri. Surprizător, ea a scăpat din această experienţă groaznică doar cu zgârieturi şi vânătăi. Ulterior, ea a povestit cum a ajuns să fie aproape omorâtă de bărbatul pe care-l iubea.

"Am petrecut întreaga zi cu el, dar s-a supărat când i-am spus că vreau să merg acasă să dorm singură. A început să mă sune insistent şi mi-am dat telefonul pe silent, apoi m-am băgat în pat. După puţin timp, a intrat în casă şi a început să ţipe. Când m-a legat de copac, mi-a spus că îmi face asta pentru că sunt o femeie uşoară", a povestit ea.

După patru săptămâni, bărbatul a fost arestat şi acuzat de răpire. El a primit 20 de luni de închisoare şi îşi ispăşeşte acum pedeapsa.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net