Şi-au luat casă cu un dolar şi acum o dau cu 2.400.000 $

Ultima actualizare:

    Paradisul din Tampa Bay,  creat în trei ani
Paradisul din Tampa Bay, creat în trei ani

Povestea lor pare desprinsă din filme! George şi Nancy Corbett au dat 1,32 dolari (n.r. cu TVA) pe o vilă în stil victorian construită în 1910, au mutat-o cu vaporul 32 de kilometri şi acum o vând cu 2,4 milioane de dolari. Asta da afacere!

simeon stalpnicul png

Când au văzut vila în stil victorian din Palmetto, Florida, George şi Nancy Crobett, ambii de aproximativ 70 de ani, au ştiut că asta e locuinţa visurilor lor. Iar când au aflat că preţul ei e de doar un dolar, nu au mai stat pe gânduri. Au cumpărat-o pe loc. Au şocat America apoi când au cheltuit 250.000 de dolari să o transporte cu vaporul la 32 de kilometri în nord, în Rusckin, Tampa Bay.

simeon stalpnicul png

Locuinţa de 220 de tone, cu şapte dormitoare, suprafaţă totală de 650 de metri pătraţi, cu cinci şeminee, lift şi geamuri făcute la comandă a fost mutată într-o singură zi. De aici însă familia Corbett a început partea grea: renovările. Au cheltuit 1,9 milioane $ să facă mobilier pe comandă, să consolideze pereţii, să schimbe acoperişul, să amenajeze o lagună artificială pe malul din faţa casei şi să facă o fundaţie trainică vilei. În 2009, George şi Nancy s-au mutat în sfârşit în casa mult visată. Fostul preot baptist şi soţia lui au decis în 2014 să vândă casa, în spatele căreia amenajaseră inclusiv o cabană pentru oaspeţi şi două garaje. Au pus casa la vânzare şi au cerut 4,99 de milioane de dolari.

simeon stalpnicul png

Nu s-a vândut însă la vremea respectivă şi a fost retrasă de pe piaţă, proprietarii anunţând că „s-ar fi dat cu 1,15 milioane de dolari”. Recent, însă casa a fost scoasă încă o dată la vânzare cu suma de 2,4 milioane de dolari. „Nu vrem să facem profit. Ne place să dăm viaţă locuinţelor părăsite”, au declarat cei doi Corbett. Însă norocul le-a surâs. Şi au făcut profit...

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net