Şi-a asigurat stomacul şi gura pentru 1,2 milioane €

Ultima actualizare:
A stabilit un record mondial în ianuarie,  dar la final a leşinat
A stabilit un record mondial în ianuarie, dar la final a leşinat

Când meseria ta este să mănânci cantităţi incredibile de alimente, atunci trebuie să ai grijă de sănătatea ta. Asta a făcut şi „mâncăciosul profesionist” Adam Moran, de 31 de ani. După cea fost angajat la un restaurant din SUA, britanicul şi-a sigurat stomacul şi papilele gustative.

Peste un milion de euro. Atât valorează stomacul şi gura lui Adam Moran. Britanicul a stabilit un nou record mondial după ce a devorat în 60 de minute 25 de hamburgeri la începutul acestui an. La finele concursului însă, l-a cuprins ameţeala, a simţit că i se înmoaie picioarele şi soţia lui l-a transportat de urgenţă la spital. Şi-a revenit cu greu şi a povestit că simţea că explodează. „Nu mai puteam să respir. Aveam mâncare în ochi, în urechi şi simţeam cum toate organele îmi pluteau în mâncare”, a povestit în ianuarie, pentru Daily Mail, mâncăciosul cu barbă. După această ispravă, el a fost angajat pe post de „degustător” la lanţul de restaurante Huckleberry’s. Pentru că nu se îngrăşa ca un porc, Moran s-a angajat să meargă în fie­care zi la sala de forţă şi să alerge minimum 25 de kilometri.


    A stabilit un record mondial în ianuarie,  dar la final a leşinat
A stabilit un record mondial în ianuarie, dar la final a leşinat

Până acum a reuşit asta, dar se teme că odată cu înaintarea în vârstă să nu ajungă obez. Aşa a ajuns la concluzia că trebuie să îşi facă o asigurare straşnică pentru stomac şi gură. 1,2 milioane de euro, la atât se ridică poliţa lui. Moran este unul dintre puţinii competitori la „înfulecat viteză” care se filmează şi postează pe Internet toate concursurile la care participă. Dacă alţi mâncăcioşi nu au papile gustative foarte sensibile, el este apreciat pentru că detectează mai multe niveluri de gust, chiar şi când mănâncă picant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net