Și-a adunat fostele iubite într-un grup pe WhatsApp! Ce a ieșit e ilar

Ultima actualizare:

    Fostele lui iubite au început un întreg scandal pe grupul de WhatsAppfoto: Hepta
Fostele lui iubite au început un întreg scandal pe grupul de WhatsAppfoto: Hepta

Uneori, perioada Sărbătorilor poate fi dificilă, mai ales când nu ai un partener cu care să o petreci. Unii încearcă să treacă peste acest lucru cu multă distracție și cantități foarte mari de alcool. Totuși, atunci când ajung în stare de ebrietate, oamenii au idei care mai de care mai trăsnite.

Este și cazul unui bărbat care, în ziua de Crăciun, s-a gândit să își adune toate fostele iubite într-un grup pe WhatsApp, pentru a le ura „Un Crăciun fericit”. Totuși, se pare că nu a fost cea mai bună idee, pentru că cele patru femei au fost foarte indignate de gestul lui, potrivit mirror.co.uk.


    foto: Mirror.co.uk
foto: Mirror.co.uk

„Crăciun Fericit, fetelor, m-am gândit că poate ați vrea să împărtășiți câteva amintiri cu mine între voi, întrucât mă simt singur anul acesta și îmi este dor de voi”, a început Tom conversația. Ceea ce a urmat este de-a dreptul ilar.


    foto: Mirror.co.uk
foto: Mirror.co.uk

„Tom, ai băut prea mult. Ce naiba e asta?”, a întrebat Gemma, amuzată. „Pur și simplu m-am gândit că vreau să vă adun la un loc într-un grup și să vă mulțumesc că ați petrecut părți din viața voastră cu mine, chiar dacă a fost vorba despre o perioadă mai lungă sau mai scurtă, Bella”, a răspuns el. Iar cea menționată la sfârșit nu a fost prea fericită. „Du-te d*******, Tom, serios. Chiar ești un nesimțit dezgustător”, a reacționat Bella.


    foto: Mirror.co.uk
foto: Mirror.co.uk

Mai mult, aceasta l-a învinuit și de faptul că ar fi înșelat-o cu una dintre femeile care se afla în grupul de WhatsApp pe care vorbeau: „Chiar crezi că este amuzant? Să mă pui într-un grup cu o fată cu care știu că te-ai culcat când eram împreună?”. Se pare că era vorba de Steph, care a răspuns imediat: „Ok, uau, animăluț de casă, crezi ce vrei, dar Tom a zis că nu erați împreună după vacanță pentru că tu ai stricat totul”. Totuși, Bella insistă că ea și Tom erau împreună în acea perioadă: „Eram împreună, «animăluț de casă», și Tom te-a mințit așa cum le face tuturor. Este un porc nemernic”.


    foto: Mirror.co.uk
foto: Mirror.co.uk

Pe de altă parte, bărbatul știe o cu totul altă latură a poveștii. Tom spune că, de fapt, el și Bella erau despărțiți în acea perioadă: „Hmm, nu, Bella, nu eram împreună pentru că tu te-ai dus înapoi la Brid și (…) ți-am trimis un mesaj în care ți-am spus că nu mai suntem împreună”. Totuși, Bella a ripostat: „Pe Facebook, unde știi că nu mă uit!!”.


    foto: Mirror.co.uk
foto: Mirror.co.uk

În toată această discuție, Gemma a continuat să se amuze de situație. Motivul a fost dezvăluit atunci când Bella a întrebat cine este. „Eu și Tom am fost împreună în școală, dar suntem încă prieteni, calmează-te, dragă!”, a răspuns ea.


    foto: Mirror.co.uk
foto: Mirror.co.uk

În cele din urmă, Steph, presupusa amantă, este cea care înearcă să pună capăt discuției. „Tom, asta a fost o idée îngrozitoare, chiar cred că ar trebui să te analizezi puțin, nu e o «bătaie de joc» sau ce crezi tu că e. Mama ta este îngrijorată și eu eram îngrijorată înainte ca tu să încetezi să mai fii problema mea”, a scris ea. Totuși, Tom neagă că ar avea vreo problemă și continuă să se amuze.

După ce toată lumea a părăsit grupul, Gemma a rămas. Văzând acestea, Tom a profitat de ocazie pentru a o invita în oraș, iar surprinzător, aceasta a acceptat: „Eram puțin aiurea înainte de această conversație. Bunica mea a murit chiar înainte de Crăciun, deci aș bea ceva. Când ți-ar plăcea să ieșim?”.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net