S-a găsit maşina folosită de asasinii lui Boris Nemţov!

Ultima actualizare:

    Criticul lui Putin a fost împuşcat mortal pe stradăFoto: arhiva personală
Criticul lui Putin a fost împuşcat mortal pe stradăFoto: arhiva personală

Maşina folosită de asasinii opozantului rus Boris Nemţov ar fi fost găsită, se pare, de poliţie, sâmbătă (28 februarie). Anunţul a fost făcut la postul de televiziune REN TV, citat de Russia Today, în pagina electronică.

Vehiculul, o maşină marca Lada Priora, a fost găsit în apropiere de locul crimei, iar, în prezent, anchetatorii îl percheziţionează. Acesta se pare că avea plăcuţe de înmatriculare în Inguşetia, republică rusă din Caucazul de Nord, potrivit Mediafax.

În plus, potrivit informaţiilor preliminare, Boris Nemţov a fost împuşcat de un atacator necunoscut în timp ce se plimba pe podul Bolşoi Moskvoreţki, situat în apropiere de Kremlin. Comitetul pentru Investigarea Crimelor din Rusia a deschis o anchetă penală pentru elucidarea circumstanţelor în care a fost ucis acesta.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Interne, Elena Alekseieva, a declarat că, la locul crimei, au fost descoperite şase cartuşe. "Şase cartuşe au fost găsite în apropierea locului crimei. Patru gloanţe l-au lovit pe Boris Nemţov", a precizat ea.

Boris Nemţov va fi înhumat marţi (3 martie) la Moscova, în cimitirul Troiekurovskoie.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net