S-a deschis şcoala unde înveţi să baţi cu tocul

Ultima actualizare:

    Cursantele învaţă cu atenţie mişcările
Cursantele învaţă cu atenţie mişcările

Tocurile înalte pot fi o armă redutabilă! A observat acest lucru fosta balerină americană Avital Zeisler, care a deschis o şcoală specială de bătaie ce le foloseşte ca mijloace de luptă în New York.

După succesul imens înregistrat de stilul de luptă “baţi şi te filmezi cu băţul”, promovat îndeosebi în Moscova, în rândul femeilor, se lansează un nou stil de luptă de stradă: bătaia cu tocurile. Inventatoarea stilului de luptă e fosta balerină Avital Zeisler, în vârstă de 26 de ani. Atenţie, bărbaţi, pe 0,5 centimetri pătraţi de toc de minimum 9 centimetri lungime se exercită o forţă de 200 de ori mai mare decât pe talpa de bărbat!

Avital se dovedeşte o instructoare de mare talent, care a pus la punct o gamă largă de lovituri cu ajutorul tocurilor înalte şi ascuţite. Femeile s-au înghesuit să se înscrie la cursuri, dar în prima serie nu a acceptat decât 34 de eleve. Antrenamentele au loc într-o sală de fitness din Manhattan. “Femeile învaţă repede să-şi folosească tocurile drept armă de luptă. Sunt cele mai bune mijloace de a se apăra în caz că sunt agresate”, a explicat Avital Zeisler.

“Se poate lovi cu pantofii încălţaţi, sau pot fi daţi jos şi folosiţi ca arme. Le arăt toate mişcările posibile”, a mai spus fosta balerină. Tehnica ei de luptă cu tocurile, numită Metoda Soteria, de la zeiţa greacă a siguranţei, o are ca susţinătoare pe actriţa Amanda Seyfried (30 de ani).

Vedeta de la Hollywood ia şi ea lecţii de la Avital. Există însă critici împotriva şcolii, fiindcă noul stil de luptă poate să devină foarte periculos. Loviturile cu tocurile ascuţite provoacă moartea sau răni foarte grave.

Lupta cu pantofii a fost inventată de balerina, Avital Zeisler, din New York
Lupta cu pantofii a fost inventată de balerina, Avital Zeisler, din New York

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net