S-a deghizat în babă ca să evadeze din puşcărie

Ultima actualizare:

    Antonio Felipe a fost reţinut  la poartă şi trimis înapoi  la... “mititica”
Antonio Felipe a fost reţinut la poartă şi trimis înapoi la... “mititica”

Clodoaldo Antonio Felipe s-a săturat de regimul de detenţie din închisoarea Coronel Odenir Guimaraes, din Brazilia, unde stătea din 2009. Aşa că şi-a luat inima în dinţi şi a vrut să evadeze mascat în... bunicuţă.

A fost cât pe ce să scape! Ajutat de prieteni, Antonio (44 de ani) a folosit să evadeze o mască din silicon demnă de efectele speciale de la Hollywood. Doar “faţa de cauciuc” a costat peste 1.000 $, însă Felipe şi-a comandat papuci, ochelari, ciorapi şi rochie de mamaie pentru a păcăli vigilenţa gardienilor. Şi-a programat o vizită la vorbitor, unde s-a produs transformarea.

simeon stalpnicul png

A stat ascuns în toaletă până când deţinuţii au fost escortaţi în celule şi apoi a mers şontâc-şontâc spre poarta de ieşire. Le-a spus gardienilor că “e o vizitatoare întârziată şi că vrea să iasă”. A fost cât pe ce să păşească dincolo de gardurile penitenciarului, dacă unul dintre portari nu l-ar fi luat la întrebări şi nu ar fi verificat pe camere dacă a “intrat vreo mamaie în închisoare”. Planul a fost dejucat şi evadatul s-a întors în celula lui cu buza umflată. Deşi ispăşise 6 ani din pedeapsă, traficantul de droguri s-a ales cu o prelungire a pedepsei de 36 de ani, urmând a fi eliberat la... 84 de ani.

S-a inspirat din filmul «Mrs. Doubtfire»

simeon stalpnicul png

 Măștile de acest fel se folosesc tot timpul la Hollywood în diferite filme. Unul dintre cele mai cunoscute este “Mrs. Doubtfire”, o comedie care a apărut în anul 1993. În rolul principal este Robin Williams care oferă o interpretare fabuloasă folosind o mască precum cea a lui Antonio Felip . 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net