S-a ascuns sub pat, goală, pentru a-şi surprinde iubitul! Nu se aştepta deloc la ce a urmat

Ultima actualizare:

    Şi-a prins iubitul cu o altă femeieFoto: Rol.ro
Şi-a prins iubitul cu o altă femeieFoto: Rol.ro

O tânără din Marea Britanie a avut parte de o experiență pe care nu o va putea uita niciodată, după ce s-a hotărât să-i facă o surpriză iubitului ei.

Fata, în vârstă de 22 de ani, fusese cerută în căsătorie de iubitul ei, motiv pentru care a vrut să-l surprindă într-un mod plăcut.

Într-o zi, Natasha Jefferson i-a spus logodnicului că va întârzia acasă și l-a rugat să nu o aștepte, pentru că ea are multe alte treburi de rezolvat. Fata a vrut să-i facă iubitului o surpriză, însă ideea ei a scos la iveală un adevăr crunt, informează The Sun.

Tânăra a descoperit că a fost înşelată
Tânăra a descoperit că a fost înşelată

Așa cum plănuise, Natasha a ajuns acasă mai devreme decât logodnicul ei, s-a dezbrăcat complet și s-a băgat sub pat, așteptând nerăbdătoare ca viitorul soț să sosească. Acesta a venit, însă nu singur. Și-a adus cu el și amanta, cu care a început să întrețină relații intime chiar pe patul sub care se afla viitoarea lui soție.

După episodul groaznic la care a fost obligată să asiste, aceasta a încheiat relația cu tânărul cu care era la un pas să se căsătorească.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net