Românul nostru, care a supraviețuit masacrului din Las Vegas, nu poate respira fără aparate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Luca a nimerit în mijlocul masacrului provocat de Stephen Paddock, și o minune a făcut ca el să rămână în viață, după ce ambii plămâni i-au fost perforați de gloanțele trase de americanul de 64 de ani.

"Încercarea de a-l deconecta de la aparatele care îl ajută să respire nu a fost tocmai promiţătoare şi va trebui să rămână conectat până mâine", a anunțat Carmen Iclodean, mama băiatului rănit, într-un mesaj publicat pe Facebook. 

Mama tânărului în vârstă de aproape 24 de ani, rănit în atac, a postat de luni un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îi ruga pe oameni să se roage pentru fiul său, Luca.

"Nu postez lucruri personale pe Facebook, dar chiar am nevoie de ajutor. Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu care a fost împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Chiar în aceste momente se află într-o stare critică în sala de operaţii şi ar aprecia toate rugăciunile voastre”, era mesajul femeii, însoţit de o fotografie cu fiul său pe patul de spital, intubat.

Tatăl tânărului a explicat ulterior că un glonţ i-a intrat acestuia în plămânul stâng, dar a coborât şi i-a afectat apoi şi plămânul drept.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare de la fața locului arată cum sute de oameni se calcă în picioare încercând să se salveze. În unele materiale video se poate auzi zgomotul produs de o mitralieră automată. Poliția din Los Angeles a confirmat această informație și se află la fața locului, încercând să securizeze zona. Mandalay Bay se află în partea de sud a Los Angelesului. 

Mai mulți martori au confirmat că focurile de armă ar fi fost trase timp de 10-15 secunde până când mulțimea și-a dat seama despre ce este vorba, de la un etaj superior al Hotelului Luxor ce se află lângă locul unde a avut loc festivalul. 

Purtătorul de cuvânt al Centrului Medical Universitar a confirmat că spitalul a îngrijit mai mulți oameni răniți de gloanțe. 

Suspectul acestui atac armat deosebit de sângeros a fost identificat în persoana lui Stephen Paddock, un bărbat de 64 de ani din statul Nevada. Atât el, cât și soția acestuia, sunt dați în urmărire. Potrivit martorilor, cei doi soți ar fi venit la acest eveniment cu mașini separate.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net