Românul căsătorit cu un preot britanic s-a despărţit de soţ: "Mi-a dat două palme"

Ultima actualizare:

    Philip și Florin s-au despărțit din cauza geloziei excesive a britanicului Foto:Mirror
Philip și Florin s-au despărțit din cauza geloziei excesive a britanicului Foto:Mirror

Unul dintre cele mai controversate cupluri a decis să se despartă, la scurt timp după ce unul dintre parteneri i-a adus celuilalt acuzații grave din sfera violenței domestice. Florin Marin (24 ani), orginiar din comuna Vișina, și fostul cleric al Bisericii Anglicane Philip Clements au decis să meargă pe drumuri separate ca urmare a numeroaselor conflicte care le-au erodat relația.

Florin și Philip erau stabiliți în Marea Britanie, unde se și căsătoriseră atât civil, cât și religios. Florin a recunoscut, pentru Adevărul că are o pasiune pentru bărbații mai în vârstă decât el, dar că a fost nevoit să pună capat relației din cauza geloziei excesive și a ieșirilor violente avute de partenerul său de viață. 

“Am terminat relaţia pentru că a dat în mine. Nu mă lasă de doi ani de zile să dorm. Mi-au sărit dracii pe el. Mi-a tras una în spate şi două palme peste faţă. Când am văzut asta, i-am spus că s-a terminat. Eu am spus mereu că ne certăm, dar chiar aşa, la 79 de ani să dai în mine? Eu nu l-am lovit, pentru că la o adică, poliţia îl credea pe el, nu pe mine. Mi-a dat bine, pe săturate, şi-a descărcat nervii pe mine. Nu am vânătăi şi nici nu am fost la Poliţie să depun plângere. El a plecat în Anglia. Încă suntem căsătoriţi în acte. Suntem prieteni şi atât. De când a plecat nu am mai vorbit”, a declarat Florin Marin. 

“Eu am problemă în somn, dorm urât şi probabil că l-am mai lovit fără să vreau. Îmi tot reproşa treaba asta, dar nu o făceam cu intenţie. El mi-a dat treaz. I-am spus că dacă vrea să mai stea cu mine în casă, foarte bine, nu îl dădeam afară din casă. El a plecat de bunăvoie şi nesilit de nimeni. Nu vrea să divorţăm. Şi-a cerut scuze, s-a pus în genunchi în faţa mea la o săptămână de la faza cu bătaia şi nu am vrut să mai aud de nimic”, a adăugat tânărul.

Florin este hotărât să își refacă viața alături de altcineva și își dorește ca viitorul partener să fie, în mod obligatoriu, de altă naționalitate decât el pentru că susține că nu "are ce să facă cu un român". Tânărul nu va fi nevoit să pornească spre îndeplinirea noilor aspirații de la zero pentru că are o sumă de bani pusă deoparte, iar casă în care a locuit cu Philip este trecută pe numele său.

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net