Româncă ucisă şi transata de iubit în Sicilia

Ultima actualizare:

    Violeta  Coroiu,  35 de ani
Violeta Coroiu, 35 de ani

Alertă în Sicilia! Românca Violeta Coroiu, în vârstă de 35 de ani, a dispărut fără urmă, iar logodnicul său, Giuseppe Chiavetta, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat, pentru că ar fi ucis-o şi a ascuns cadavrul.

Italianul Giuseppe Chiavetta a fost arestat în urmă cu trei zile, în oraşul Enna, după ce s-au descoperit probe care îl incriminează că ar fi omorât-o pe Violeta Coroiu, scrie "Corriere della Sera". Românca locuia în Catania, al doilea oraş ca mărime din Sicilia, şi lucra ca îngrijitoare la un azil. De asemenea, ea mai ajuta şi o familie de bătrâni din aceeaşi localitate. Nimeni nu a mai văzut-o pe Violeta din 30 octombrie.

Femeia, care ar fi originară din comuna Avram Iancu, trebuia să plece spre România la 3 noiembrie, pentru a petrece o perioadă cu rudele din ţara natală. Chiavetta, un analfabet fără ocupaţie, este bănuit că a ucis-o din gelozie, fiindcă femeia şi-ar fi găsit un alt iubit italian din localitatea Vizzini, provincia Catania. Bărbatul nu ar fi conceput să fie părăsit şi a preferat să o ucidă decât să o piardă.

El ar fi semnalat dispariţia femeii la 15 noiembrie. Între timp, anchetatorii au descoperit, într-un garaj, maşina acestuia, care urma să fie distrusă. În automobil s-ar fi găsit urme de sânge şi alte dovezi care arată că ar fi căsăpit-o. Procurorii cred că bărbatul a tranşat victima şi a ascuns-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net