Român împuşcat în Italia! Cadavrul a fost găsit după două luni într-o pădure

Ultima actualizare:

    Cadavrul lui Victor Marian Iordache a fost ridicat de poliţişti dintr-o pădure din Umbria
Cadavrul lui Victor Marian Iordache a fost ridicat de poliţişti dintr-o pădure din Umbria

O nouă crimă cutremură Italia! Cadavrul unui bărbat, de origine română, a fost găsit într-o pădure din regiunea Umbria. Victor Marian Iordache, de 38 de ani, care era dispărut de 2 luni, a fost descoperit împuşcat în cap.

Acesta a fost găsit de către polițiști datorită confesiunilor făcute chiar de către asasin, un italian de 40 de ani din Terni, localitate în centrul Italiei.  Italianul fusese suspectat chiar la începutul anchetei. Cercetările au  fost conduse de oamenii de la chestura din Terni sub conducerea lui Francesco Petitti, șeful poliției științifice. La scoaterea cadavrului de sub pământ și var, aflat într-un lac la circa 4 kilometri de cel mai apropiat sat,  au intervenit și pompierii companiei din zonă.

Potrivit unor rezultate preliminarii ale anchetei, românul a fost ucis de iubitul său. Victor Marian Iordache şi Andrea Arcangeli, de 45 de ani, erau amândoi căsătoriţi şi aveau o relaţie secretă care dura de 15 ani.

Pe 28 aprilie 2014 sora românului, alcoolic şi cu antecendente la Poliţie, s-a prezentat la Chestură pentru a declara că fratele ei a dispărut cu o săptămână în urmă. Femeia a declarat că în februarie fratele ei a primit un ordin de expulzare din Italia. Potrivit apelurilor de pe mobilul dispărutului, ultimul care l-a apelat a fost prietenul său italian, Andrea Arcangeli, de 45 de ani, cu domiciliul în Terni, care a fost imediat săltat de poliţişti şi dus la audieri.

Andrea Arcangeli (stânga) şi Victor Marian Iordache (dreapta)
Andrea Arcangeli (stânga) şi Victor Marian Iordache (dreapta)

Bărbatul a încercat să minimalizeze dispariţia, spunând că a auzit chiar de la fratele victimei că ar fi vrut să facă un drum în Germania. Din anchetă a rezultat că dispărutul şi italianul s-au cunoscut în 1999 şi cei doi au avut o relaţie homosexuală. Pe atunci românul trăia ilegal cu o româncă ce muncea într-un bar de noapte, iar italianul era deja căsătorit şi avea doi copii mici. Relaţia lor s-ar fi sfârşit în 2000, când românul a fost expulzat din Italia, sub un alt nume. Între timp, conaţionalul s-a căsătorit, luând numele soţiei, cel mai probabil ca să se poată întoarce în Italia.

În august 2012, cei doi ar fi reluat relaţia. Italianul şi-a abandonat prietenii şi a început să-şi ignore familia, în timp ce românul le-a ascuns rudelor relaţia. Cei doi se îmbătau deseori, iar italianul, potrivit martorilor, făcea scene de gelozie şi îşi jignea prietenul. Acuzatul şi-a recunoscut fapta, deşi iniţial a negat că nu el l-a împuşcat pe Victor Marian Iordache. El le-a spus poliţiştilor că şi-a ucis prietenul la 21 aprilie în garajul său împuşcându-l în cap cu pistolul pe care-l deţinea legal, apoi i-a aruncat telefonul mobil în râul Nera. În dimineaţa următoare a urcat cadavrul în maşină şi l-a abandonat într-o pădure din zona Stroncone. În următoarele zile, bărbatul s-a întors în pădure să acopere mai bine cadavrul cu pietre, saci cu pământ de flori, ciment şi var. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
banner albire dinți png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net