Răspunsul genial al unei mame pentru copilul «independent» de 13 ani

Ultima actualizare:
Femeia a publicat mesajul şi pe internet
Femeia a publicat mesajul şi pe internet

Scrisoarea unei mame către copilul ei de 13 ani a devenit virală pe internet. Femeia s-a decis să îl pună la punct pe băiatul care s-a declarat independent. I-a scris un mesaj în care i-a enumerat toate responsabilităţile pe care le are de acum, având în vedere că puştiul a vrut să fie pe cont propriu de la această vârstă fragedă.

Heidi Johnson este o mamă singură, care are de-a face cu un copil mai rebel. După o ceartă aprinsă cu Aaron, ea i-a lăsat o scrisoare incredibilă băiatului, pe care a publicat-o pe reţeaua de socializare Facebook, potrivit mirror.co.uk.

Iată scrisoarea incredibilă trimisă de Heidi, către puştiul ei rebel


    Femeia a publicat mesajul şi pe internetFoto: mirror.co.uk
Femeia a publicat mesajul şi pe internetFoto: mirror.co.uk

„Dragă Aaron,

Din moment ce ai uitat că ai doar 13 ani, că eu sunt părintele tău şi pentru că nu poţi fi controlat, e timpul să te învăţ o lecţie despre independeţă. Totodată, din moment ce mi-ai aruncat în faţă faptul că eşti pe banii tăi de acum, îţi va fi uşor să îmi plăteşti lucrurile pe care ţi le-am cumpărat în trecut. Dacă vrei să ai acces la internet  şi lumină va trebui să plăteşti partea ta:

  • Chiria-430 de dolari
  • Electricitatea-116 dolari
  • Internet-21 de dolari
  • Mâncare-150 de dolari

De asemenea, va trebui să duci gunoiul luni, miercuri și vineri şi să bagi şi aspiratorul în aceste zile.Va trebui să îţi cureţi baia săptămânal, să îţi faci singur de mâncare şi să faci curăţenie după tine. Dacă nu vei respecta aceste lucruri, te voi amenda cu 30 de dolari, în fiecare zi. Dacă te decizi că mai bine eşti copilul meu din nou şi nu un coleg de apartament, atunci puten renegocia aceşti termeni. Cu dragoste, mama ta."

Scrisoarea a avut succes. Heidi Johnson a dezvăluit că Aaron s-a schimbat radical după ce a citit mesajul.

„După ce a citit scrisoarea, s-a dus în camera lui şi după aproximativ o oră, a mai scos nişte aparate electronice pe care eu am uitat să le iau, pentru că simţea că nu le merită până nu îşi schimbă comportamentul. Şi-a cerut iertare şi m-a întrebat ce poate face pentru a îndrepta lucrurile şi pentru a-şi putea recupera tot ce i-am confiscate. S-a schimbat complet. Acum face tot ce îi cer.", a mărturisit Heidi.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net