A prădat 3 bănci să-i facă fetei petrecere

Ultima actualizare:

    După ce s-a bucurat  la absolvire, fata ei a  avut parte de un şoc  în loc de petrecere
După ce s-a bucurat la absolvire, fata ei a avut parte de un şoc în loc de petrecere

Incredibil! Cindy Sanchez Carabeo din Tampa, statul Florida, a reuşit să jefuiască 3 bănci, recent, în decurs de mai puţin de jumătate de oră. Faptul că a furat pentru a face o petrecere fiicei a uluit lumea.

Mama era şomeră şi în pericol de a-şi pierde casa din cauza datoriilor la bănci, dar ţinea morţiş să-i facă o petrecere pe cinste fiicei ei, Pamela, de 18 ani, cu ocazia absolvirii liceului. 

Americanca Cindy Sanchez Carabeo, de 50 de ani,  a făcut jafurile în mai puţin de 30 de minute
Americanca Cindy Sanchez Carabeo, de 50 de ani, a făcut jafurile în mai puţin de 30 de minute

Cindy Sanchez Carabeo, din SUA, a văzut multe filme în care hoţii obţin uşor bani de la bănci cu bilete de ameninţare. Aşa s-a hotărât să-şi încerce şi ea norocul după acest model. S-a gândit că cel mai bine ar fi să dea lovitura în plină zi, fără mască, luând angajaţii prin surprindere. 

Cele 3 bănci  pe care  le-a prădat
Cele 3 bănci pe care le-a prădat

Aşa că s-a urcat în maşină, înarmată cu trei bilete pe care a scris “Dacă nu urmezi aceste instrucţiuni, te vei întâlni cu Creatorul tău. Dacă nu vei face ce îţi zic, nu voi ezita să te împuşc”, un pistol în geantă, şi a dat iama în sediile băncilor BB&T Bank, Wells Fargo Bank şi Florida Central Credit Union Bank, care se aflau la mai puţin de 1.700 de metri una faţă de cealaltă. 

De fiecare dată, a dat biletul angajatului de la ghişeu, care i-a înmânat exact ce sumă de bani a cerut. În total, a obţinut 6.000 de dolari (23.748 de lei) în urma jafurilor.

 La ultima bancă, dispozitivul de siguranţă antifurt controlat prin radio, ascuns unde erau depozitate teancurile de bani, a declanşat alarma şi femeia a fost repede prinsă de poliţişti. Toţi angajaţii de la bănci pe care i-a ameninţat au recunoscut-o foarte uşor. Chiar dacă banii furaţi au fost recuperaţi, femeia a fost arestată şi riscă să petreacă 20 de ani în spatele gratiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net