Povestea băiatului transformat în fetiță. Reacţia mamei este uluitoare FOTO

Ultima actualizare:
Mama sa o susţine întrutotul
Mama sa o susţine întrutotul

Lia Hegarty s-a născut de fapt băiat, însă de la o vârstă fragedă se identifică drept o fetiţă- chiar din prima zi de şcoală, copilul a început să poarte rochite şi să-şi facă pieptănături de fată.

Liam a devenit legal Lia, chiar şi în certificatul de naştere, la doar 10 anişori. Asta pentru că părinţii săi i-au susţinut dintotdeauna alegerile, potrivit Daily Mail. De aceea, imediat ce acesta va intra la pubertate, Lia va începe tratamentul hormonal pentru a modifica schimbările sexuale din băieţel în fetiţă.

Lia îşi aminteşte că încă de la vârsta de 5 anişori stătra cu orele în faţa oglinzii şi îşi spunea: „Sunt o fetiţă în inima şi în mintea mea”.

Mama sa, Christy Hegarty, din Durham, New Hampshire, a observat comportamentul fiului ei. Cu toate acestea, femeia îşi susţine odrasla, care încă nu ştie să discearnă lucrurile.


    Mama sa o susţine întrutotulfoto: Facebook
Mama sa o susţine întrutotulfoto: Facebook

Britanica şi-a dat seama că fiul ei nu trece printr-o fază a copilăriei şi că e cazul să-i schimbe vestimentaţia. Lia a început să-şi lase părul lung, să poarte fundiţe, pantofiori de lac în picioare şi să îmbrace rochiţe. Numai aşa, spune Lia, se simte cu adevărat fericită.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net