Piloții Egypt Air au fost uciși înainte de prăbușirea avionului? Explicația logică

Ultima actualizare:

    Căpitanul Shoukair şi echipa sa, veseli înainte de plecareFoto: Arhiva Click!
Căpitanul Shoukair şi echipa sa, veseli înainte de plecareFoto: Arhiva Click!

O nouă teorie zdruncină din temelii ancheta în cazul prăbușirii avionului Egypt Air, la bordul căruia se aflau 66 de persoane, dintre care 56 de pasageri și 10 membri ai echipajului. Aeoranava a decolat în noapea de 18 mai de pe aeroportul francez Charles de Gaulle din Paris, având destinația Cairo. La un moment dat, zborul MS804 a dispărut de pe radar, iar nimeni nu își explică de ce.

După o lungă operațiune de căutări la care au participat mai multe țări, epava aeronavei a fost găsită în largul Alexandriei. Dispariția zborului MS804 ridică multe semne de întrebare. De ce nu au transmis piloții niciun mesaj de urgență către turnul de control? 

Experții care anchetează cazul nu își dau seama ce s-a înâmplat cu avionul companiei EgyptAir. Aeronava ar fi suferit mai multe defecțiuni tehnice, prea multe, potrivit specialiștilor. A apărut o explicație legată de un incendiu care a izbuncit în cabină, dar nu există prea multe detalii care să releve motivul izbucnirii incendiului și, în cele din urmă, explicația prăbușirii.

Ca orice avion modern, Airbus A320 este pilotat în mare parte de sistemul automat al aeronavei. Chiar și atunci când este pilotat „manual”, sistemul automat al aeronavei nu este cu totul dezactivat. Orice s-ar fi întâmplat cu avionul EgyptAir a reușit să destabilizeze toate sistemele aeronavei, inclusiv cel de comandă, ceva nemaivăzut până acum la un aparat de zbor modern, potrivit site-ului thedailybeast.com.

În mod normal, în timpul unei urgențe care implică un incendiu, piloții au timp să își pună măști, care sunt dotate cu microfoane, și să transmită un semnal de urgență, în care să descrie problema survenită la bord. În mod clar, piloții egipteni nu au avut timp să facă acest lucru, sugerând că ar fi fost scoși din cockpit sau uciși. Totodată, gruparea teroristă ISIS a revendicat prăbușirea avionului EgyptAir, ce-i drept, destul de târziu, la două zile după prăbușirea avionului.

Nu vom ști ce s-a întâmplat cu zborul MS804 până când nu vor fi recuperate toate rămășițele avionului, mai ales cutia neagră care să releve ce a condus la tragedie. Nici acum nu se știe exact unde s-a prăbușit avionul, pentru că rămășițele epavei au fost duse rapid de valuri.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net