Pierdere grea pentru Kate Middleton! Ducesa, părăsită de persoana cea mai de încredere

Ultima actualizare:

    Rebecca Deacon, alături de William și Katefoto: Getty Images
Rebecca Deacon, alături de William și Katefoto: Getty Images

E foarte posibil să n-o fi observat până acum, însă Rebecca Deacon apare în majoritatea imaginilor de la acțiunile publice ale lui Kate Middleton, pentru că este persoana în care ducesa are cea mai mare încredere. Asistenta personală a lui Kate și-a dat însă demisia de curând.

Kate Middleton are la dispoziție câteva luni pentru a găsi înlocuitorul perfect pentru asistenta ei personală. Rebecca Deacon (34 de ani) este asistenta ducesei de Cambridge din 2012. Cea căreia i s-a spus tot timpul Becca a avut în grijă agenda publică și privată a soției prințului William.

Palatul Kensington a confirmat informația conform căreia Becca Deacon și-a dat demisia și urmează să-și părăsească postul în vară, după ce a fost timp de zece ani în slujba familiei regale. Tânăra a fost remarcată de William și Harry în 2007, pe vremea când era asistenta producătorilor ”Concertului pentru Diana”, organizat la zece ani de la moartea prințesei inimilor.

Harry a cooptat-o în Sentenbale, organizația sa caritabilă dedicată orfanilor din Africa. Rebecca a devenit apoi mâna dreaptă a lui Jamie Lowther-Pinkerton, secretarul personal al celor doi frați din 2005 până în 2013, un adevărat mentor pentru băieți. Rigoarea și flerul Rebeccăi l-au convins pe Willaim să-i încredințeze o sarcină foarte dificilă.

Din momentul în care a fost făcut anunțul logodnei lui Will cu Kate, familia regală, bântuită încă de eșecul relației cu prințesa Diana, a fost conștientă că trebuie să fie foarte atentă cu noua venită. Mai mult decât oricine, William a vrut să facă lucrurile ca la carte, după ce a asistat el însuși la decăderea mamei sale.

Din acel moment, Becca și-a dedicat întreaga atenție și energie lui Kate. Ea însăși orfană de tată la o vârstă foarte fragedă, cu o mamă care și-a întors fața spre religie după ce a rămas văduvă, tânăra a impresionat-o pe kate cu manierele impecabile și stilul sobru. Colaborarea celor două a mers ca pe roate. Anunțul demisiei coincide cu vestea că Becca s-a logodit cu iubitul ei, Adam Priestley.

Scandal amoros la palatul Kesington

Este un sfârșit fericit pentru Becca, asistenta personală a lui Kate suferind o decepție dureroasă în trecut. Tânăra a fost până recent un cuplu cu adjunctul directorului de comunicare al ducelui și ducesei de Cambridge. Totul a culminat cu un adevărat scandal la palatul Kesington, când Becca a aflat că iubitul ei se întâlnea în secret cu una din asistentele prințului Harry.

Totul a fost însă dat uitării, iar asistenta lui Kate se pregătește pentru propria nuntă, care va fi oficiată în capela regală a palatului St James, unde a fost botezat micuțul George în urmă cu patru ani.

Pentru ducesă urmează însă o perioadă grea, în care va trebui să găsească un înlocuitor pentru Becca.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net