În parcul ăsta vii să te plimbi şi să faci sex cu soţia altuia

Ultima actualizare:

    În parc, se pot închiria corturi cu 30 de euro pe noapte
În parc, se pot închiria corturi cu 30 de euro pe noapte

Interzis cardiacilor şi ruşinoşilor! Din zori şi până-n seară în parcul Le Diamant Noir, din Dordogne, situat în sudul Franţei, zeci de cupluri de nudişti fac sex în grup şi se bronzează. Accesul în parcul perversiunilor costă 25 de euro pe zi şi hainele sunt abandonate la intrare.

Primul club din lume destinat nudiştilor care au chef de perversiuni s-a deschis în Franţa. Le Diamant Noir se află în zona rurală din Dordogne şi se adresează swingerilor, voyeuriştilor şi amatorilor de sex în grup. Clubul a fost înfiinţat de Bruno Mazaferro şi de soţia lui Sandra. Pentru cei care vor să petreacă noaptea în natură făcând sex cu soţia altuia, închirierea unui cort costă între 25 şi 30 de euro, în funcţie de dimensiuni. Un bilet de intrare pentru femei costă 12 euro şi 45 de euro pentru bărbaţi. Rezervările se pot face telefonic şi, în funcţie de grupuri, organizatorii pregătesc cursuri de gimnastică aerobică sau fitness în natură.


    Biletul de intrare  costă 12 euro  pentru femei
Biletul de intrare costă 12 euro pentru femei

Începând cu 1 mai la Le Diamant Noir au venit cupluri din Anglia, Belgia, Olanda şi Elveţia. „Majoritatea clienţilor noştri sunt francezi, dar am primit solicitări pentru vara asta din toată Europa. Şi asta pentru că aici tarifele sunt extrem de mici faţă de cluburile de nudişti şi swingeri din restul lumii”, a declarat pentru „Daily Star” patronul parcului. În parc sunt amenajate şi „colţuri pentru pipăieli”, adică nişte mici barăci unde cuplurile înfierbântate pot face sex rapid, inclusiv atunci când plouă. Parcul se întinde pe o suprafaţă de patru hectare şi singurele locuri unde sexul este interzis sunt: piscina şi cada de jacuzzi. Cei care exagerează cu alcoolul şi devin prea insistenţi sunt poftiţi afară şi pot fi pedepsiţi sever prin retragerea statutului de membru. Ceea ce înseamnă că niciodată nu vor mai putea participa la orgii. În funcţie de petrecerile organizate, organizatorii le pun la dispoziţie clienţilor jucării sexuale, prezervative, lubrifianţi şi costume de latex.

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net