8 partide de sex filmate cu Charlie Sheen, pentru care a dat bani grei

Ultima actualizare:

    Actorul este implicat într-un scandal sexual de proporţii uriaşeFoto: Getty
Actorul este implicat într-un scandal sexual de proporţii uriaşeFoto: Getty

A fost pe prima pagină a ziarelor internaţionale după ce a recunoscut că are HIV. Acum, Charlie Sheen (50 de ani) este implicat într-un alt scandal. Se pare că actorul este protagonistul a opt partide de sex filmate, pentru care a plătit o sumă uriaşă ca ele să nu iasă la suprafaţă.

Recent, presa internaţională ar fi pus mâna pe o înregistrarea unei partide de sex homosexuale, în care Charlie Sheen se droghează şi îi face sex oral unui alt bărbat. Iniţial, ziarele de scandal au scris că ar fi vorba doar despre un singur filmuleţ, dar publicaţia britanică Mirror susţine că, de fapt, sunt opt partide de sex filmate, în care Charlie Sheen întreţine relaţii intime atât cu femei, cât şi cu bărbaţi.

Câţi bani a dat ca să ascundă filmările

Actorul de la Hollywood ar fi plătit aproximativ 7,5 milioane euro pentru a ţine ascunse aceste filmări scandaloase. Unul dintre bărbaţii care ar fi fost filmat făcând sex cu Charlie Sheen susţine că starul l-ar fi asigurat că nu este infectat cu nici o boală venerică. Ulterior, el ar fi aflat că a contractat herpes genital, ceea ce l-a făcut să îi intenteze un proces lui Charlie Sheen, în valoare de 20 de milioane de euro. Toate acestea s-ar fi întâmplat în anul 2011. Pentru că banii nu însemnau mare lucru pentru starul hollywoodian, el a achitat întreaga sumă şi a scăpat fără ca scandalul să fie intens mediatizat la vremea aceea. Cu toate acestea, au ieşit la iveală aceste înregistrări, însă nu au fost publicate. Site-ul american Radar Online susţine că unul dintre redactorii publicaţiei ar fi văzut înregistrarea în care Charlie Sheen îi face sex oral unui bărbat. Totodată, aceeaşi sursă a dezvăluit că deţine o copie a partidei de sex şi că actorul este, de fapt, bisexual.

„Charlie și-a pus echipa să-l cumpere și să-l dea jos de pe piață (videoclipul, n.r.) și să încheie procesul, pentru că era de părere că i-ar putea distruge viața dacă ar ieși la iveală”, a povestit o sursă apropiată actorului, pentru Radar Online.

Totodată, revista National Enquirer citată de Tribune susţine că a investigat cazul partidelor de sex filmate şi că a pus mâna pe cinci dintre cele opt înregistrări.

Charlie Sheen avea o pasiune pentru transsexuali

Se pare că actorul avea şi alte pasiuni ascunse. El ar fi plătit bani grei pentru partide de amor cu transsexuali. Charlie Sheen ar fi dat în jur de 28.000 de euro pe noapte (aproximativ 30.000 de dolari), pentru a întreţine relaţii intime cu astfel de persoane, dar înainte ca ele să-şi fi făcut operaţia de schimbare de sex.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net