Cum a devenit un bărbat milionar de pe urma refugiaților

Ultima actualizare:

    Foto: Getty
Foto: Getty

James Vyvyan-Robinson, directorul unei firme englezești care se ocupă cu asigurarea transportului și a cazării refugiaților, este cercetat de autorități pentru că și-ar fi însușit o parte a banilor destinați ajutorării celor care cer azil.

Fostul ofițer Vyvyan-Robinson a primit anul trecut o mărire de sarlariu de 379%, ceea ce a ridicat o serie de întrebări cu privire la modul în care au fost folosiți banii pentru refugiați.

Imigranții veniți din Eritreea, Siria, Afganistan, Libia, Sudan, Angola sau Maroc sunt cazați la un hotel de trei stele, plătit din banii contribuabililor englezi. Cu toate acestea, ei se plâng că sunt discriminați și că nu primesc aceleași beneficii ca ceilalți oaspeți ai hotelului. Deși au parte de trei mese pe zi, ei sunt nemulțumiți de faptul că trebuie să ia masa într-o cameră separată de ceilalți oameni cazați în același hotel, informează Daily Mail.

Contractul realizat de firma al cărui director este James Vyvyan-Robinson este numit drept o rușine pentru că nu se poate explica cum sume colosale din banii contribuabililor au ajuns la firma cu pricina.  De asemenea, inexplicabilă este și mărirea salariului lui Robinson de la 200.000 de lire pe an la 960.000 de lire sterline.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net