O rusoaică are o forță incredibilă! A mutat tramvaiul din loc

Ultima actualizare:

    Femeia este campioană la ridicare de greutăți maximeFoto: captură video Youtube
Femeia este campioană la ridicare de greutăți maximeFoto: captură video Youtube

O sportivă din Rusia a reușit imposibilul! Femeia a tras un tramvai de 17 tone, ajutându-se doar de forța proprie.

Okana Kosheleva este o sportivă din orașul siberian Irkutsk, care cântărește 79 de kilograme și are o forță impresionantă. Ea a reușit să tragă, pe o distanță de 5 metri, un tramvai de 17 tone, probabil depășind recordul din Rusia, cu această cascadorie, potrivit site-ului rt.com.

E pregătită să mute un avion 

Rusoaica nu vrea să se oprească aici. Mulțumită de reușita sa, Kosheleva vrea să miște un avion de 20 de tone, pentru a intra în Cartea Recordurilor. Ea este campioana Siberiei la powerlifting (sportul în care se încearcă ridicarea unei greutăți maxime, în trei stiluri diferite: împins din culcat, genoflexiuni și îndreptări n.r), încă din anul 2014. Este cunoscută pentru reușitele ei impresionante în acest domeniu. Înainte de tramvaiul de 17 tone, Okana Koshleva a reușit să miște un camion de tip Kamaz, de 16, 5 tone.

„Voiam să mut un avion, dar până la urmă m-am decis să trag de un tramvai. Nu a fost foarte greu. Dispoziția emoțională e cea mai importantă. Trebuie să înțelegi dacă vrei să faci cu adevărat asta. Dacă nu îți dorești cu adevărat, nu vei face față unei astfel de provocări”, a povestit rusoaica.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net