Nu ştie să meargă, dar a făcut 52.796 km

Ultima actualizare:

    Esmé a stat  prima oară  în şezut în  Vietnam
Esmé a stat prima oară în şezut în Vietnam

Incredibil, dar adevărat! Britanica Karen Edwards, de 31 de ani, a plecat în concediu de maternitate în jurul lumii împreună cu fetiţa ei nou-născută, Esmé. Le-a însoţit şi tatăl micuţei, Shaun.

Azi, micuţa Esmé  are 1 an şi 2 săptămâni şi a vizitat deja multe ţări. Timp de zece luni, a fost plimbată prin Europa, Asia şi Australia. Unii părinţi nici nu se gândesc să iasă din casă, o perioadă, cu bebeluşul, darămite să plece în vacanţă pe glob. Karen şi Shaun Bayes din Londra nu au avut însă nici un stres să plece în jurul lumii împreună cu micuţa Esmé, pe când avea numai 10 săptămâni. Şi-au vândut maşina şi şi-au închiriat apartamentul, ca să aibă bani de drum. Karen, de profesie asistentă medicală, şi-a împlit visul de a-şi petrece concediul de maternitate în cel mai plăcut fel posibil.

simeon stalpnicul png

Partenerul ei, Shaun, a renunţat la slujba lui de peisagist ca să poată s-o însoţească. Părinţii le-au spus că sunt nebuni, dar nimeni nu a putut să-i oprească. Karen s-a dotat cu biberoane, scutece şi tot ce trebuie pentru bebeluş, l-a vaccinat şi au pornit la drum cu avionul. Prima călătorie  a fost mai scurtă, de numai 464 km, până la Dublin. După ce au vizitat cele mai frumoase locuri din Irlanda, Esmé, Karen şi Shaun au zburat 11.335 km până în Singapore. Apoi şi-au continuat vacanţa în Australia, după un zbor de 4.381 km.

În periplul asiatic urmat în Indonezia, parcurgând 1.441 km, Malaysia, după un drum de 1,296 km, Vietnam, după alţi 1.712 km şi Hong Kong, la capătul unei călătorii de 717 km. Din Hong Kong până la Londra, au mai zburat 9.568 km. Au făcut o mică pauză, apoi au plecat în Noua Zeelandă, parcurgând 18.421 km. În total, micuţa Esmé s-a plimbat 52.796 km, timp în care mama a alăptat-o la sân. Fetiţa a fost încântată de vacanţă, a crescut frumos şi acum merge deja în picioare. Părinţii spun că s-au simţit de minune împreună cu ea. Toată distracţia i-a costat 10.000 de lire (circa 57.000 de lei).

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net