Noua Primă Doamnă a Franței, răvășitoare la ceremonia de învestire a lui Emmanuel Macron

Ultima actualizare:
Briggite nu a dezamăgit cu ținuta sa
Briggite nu a dezamăgit cu ținuta sa

Laurent Fabius, președintele Consiliului constituțional francez l-a proclamat duminică, 14 mai, la Palatul Elysee, pe Emmanuel Macron noul președinte al Franței. Toți francezii au fost cu ochii pe ceremonie, lucru știut de soția sa, Briggite Macron, care a avut o apariție răvășitoare și impecabilă. Deși este mai în vârstă decât acesta cu 24 de ani, noua Primă Doamnă a Franței arată incredibil la cei 64 de ani.

”Ca să fii omul țării tale, trebuie să fii omul vremurilor tale”, a spus în timpul ceremoniei președintele Consiliului francez, Lauret Fabius, continuând cu ”prin puterea suverană a poporului, sunteți acum, mai înainte de toate, omul țării dumneavoastră, președinte al Republicii”.

La fel ca și până acum, soția sa, Briggite Macron i-a fost alături. Ne-am obișnuit cu ținutele și aparițiile sale impecabile, încă din timpul campaniei electorale și nici de această dată Briggite nu a dezamăgit.


    Briggite nu a dezamăgit cu ținuta sasursa: EPA
Briggite nu a dezamăgit cu ținuta sasursa: EPA

Noua Primă Doamnă a Franței a purtat la ceremonia de investitură a soțului ei o rochie clasică și elegantă, albastru deschis, și un sacou din același material și culoare. Chiar dacă ținuta sa nu este una inedită, Briggite a purtat-o cu încredere când a pășit pe covorul roșu în fața oamenilor. Încă o dată, aceștia s-au întrebat cum de reușește să se mențină și să arate atât de bine la vârsta ei, mai ales că rochia pe care a purtat-o a lăsat să se vadă picioarele subțiri și bine lucrate.

simeon stalpnicul png

Soția lui Macron a completat și asortat ținuta cu o pereche de pantofi stilleto crem și o geantă de aceeași culoare.

Dacă ne aducem aminte, Melania Trump a purtat o rochie de culoare identică la ceremonia soțului său, Donald Trump. Cum toată lumea este de părere că Melania este cea mai sexy și stilată Primă Doamnă, este posibil ca și Briggite să se insipre din ținutele acesteea pentru a nu da greș la astfel de evenimente importante.

simeon stalpnicul png

Francois Hollande l-a întâmpinat pe Macron pe covorul roșu, după care l-a condus pe succesorul său în reședința prezidențială pentru discuții private. Aproximativ 1.500 de polițiști au fost mobilizați pentru această ceremonie. Noul președinte a primit, potrivit tradiției, Marele colan al Marelui Maestru al Ordinului Național al Legiunii de Onoare de la generalul Benoit Puga, potrivit Le Figaro. ”Sunt foarte mândru să mă aflu sub ordinul dumneavoastră”, i-a spus generalul noului șef al statului francez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net