Moș Crăciun candidează pentru un post de consilier la Polul Nord

Ultima actualizare:
Și-a schimbat numele dintr-un motiv incredibil
Și-a schimbat numele dintr-un motiv incredibil

Se pare că Moș Crăciun există! E cât se poate de real și locuiește la Polul Nord. Nu vă entuziasmați prea tare însă. North Pole (Polul Nord n.r) este o suburbie din Fairbanks, în Alaska. Santa Claus, în traducere- Moș Crăciun, este numele unuia dintre rezidenții acestui cartier și chiar arată ca bătrânelul care aduce cadouri în Ajun.

La Polul Nord, atmosfera este una festivă tot anul. Străzile sunt decorate în spiritul Crăciunului și au nume precum Aleea Omului de Zăpadă sau Strada Sfântului Nicolae, iar felinarele arată ca niște bombonele, potrivit thedailystar.net. Era și normal ca în acest cartier să locuiască un Moș Crăciun. Potrivit paginii lui de Facebook, Santa Claus este unicul om cu acest nume din Polul Nord, Alaska. Bărbatul a avut parte de câteva minute de celebritate și a apărut la știri, iar acum s-a decis să candideze pentru postul de consilier local.

A primit un semn divin și a devenit Moș Crăciun


    Și-a schimbat numele dintr-un motiv incredibilFoto: Facebook
Și-a schimbat numele dintr-un motiv incredibilFoto: Facebook

Santa Claus și-a schimbat numele în 2005, înainte era cunoscut drept Thomas Patrick O’Connor. A luat această decizie după ce și-a lăsat barba să crească și a văzut că are succes jucându-l pe Moș Crăciun, la serbările copiilor. Pe lângă asta, bărbatul a povestit că a primit un semn divin: „O mașină a trecut pe lângă mine și am auzit o voce de bărbat care a țipat la mine și mi-a spus «Te iubesc, Moș Crăciun». M-am dus acasă și m-am decis să-mi schimb numele".

Cu toate că este foarte popular în mediul online, Santa Claus a mărturisit că nu răspunde la scrisorile în care i se cer cadouri și că adevărata generozitate pe care vrea să o promoveze constă în iubirea aproapelui. 

Claus are aproape 300.000 de aprecieri pe rețeaua de socializare Facebook și vrea ca spiritul Crăciunului să dureze pe toată perioada anului. Joi (15 octombrie), vor fi anunțate rezultatele alegerilor, iar Claus are destule șanse, având în vedere că are doar un contracandidat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net