Miss Hitler 2016: neo-nazistele se întrec în "selfie-uri" provocatoare

Ultima actualizare:

    Un site neo-nazist a organizat o competiție de "selfie-uri" - Miss Hitler 2016Foto Getty
Un site neo-nazist a organizat o competiție de "selfie-uri" - Miss Hitler 2016Foto Getty

Pe Internet a apărut o competiție bizară care le încurajează pe unele femei să-și facă poze sexy pe care să le publice pe un site care promovează Partidul Nazist. Această competiția chiar a fost numită după numele celui mai celebru dictator din istorie - Miss Hitler 2016.

Cu toate că Adolf Hitler a cauzat moarte a peste un milion de evrei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, aceste tinere nu au nicio reținere în a promova salutul nazist în ipostaze provocatoare, după cum relatează TheSun.co.uk


    Foto The Sun
Foto The Sun

Pe site-ul unde snut promovate aceste fete este menționat faptul că adepții nazismului ar trebui să intre mai mult în lumina reflectoarelor și să primească mai multă recunoaștere din partea publicului. 

Fetele care au pozat au fețele acoperite parțial, pentru a-și ascunde identitatea. Pagina online mai menționează faptul că mai multe persoane nu au putut să iontre în competiție din motive personale și profesionale, cu toate că și-ar fi dorit.


    Foto The Sun
Foto The Sun

"Am organizat această competiție pentru a le oferi fetelor noastre o șansă de a-și exprima credința și de a-și arăta motivația de a îmbrățișa Național Socialismul." 


    Foto The Sun
Foto The Sun

Fiecare dintre aceste "Miss Hitler" a răspuns și anumitor comentarii; una dintre ele chiar susține că i-ar plăcea să o ucidă pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pentru că îi simpatizează pe refugiați. O altă fată spune că l-ar jupui de viu iar apoi l-ar acoperi cu sare pe Nigel Farage pentru că promovează

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!"naționalismul civic".

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net