Milionarul s-a mutat pe o insulă pustie

Ultima actualizare:

    Britanicul doarme  în cort, se spală  în mare şi mănâncă  ouă de pescăruş
Britanicul doarme în cort, se spală în mare şi mănâncă ouă de pescăruş

Visul din copilărie a devenit realitate! Sătul de traiul tihnit pe care-l ducea, un afacerist britanic, în vârstă de 64 de ani, s-a mutat singur-cuc pe o insulă pustie. Fostul milionar supravieţuieşte doar cu ouă de pescăruş şi cu peşti.

Antreprenorul Ian Argus Stuart a început să fie tot mai nemulţumit de viaţa sa de milionar, pe care o ducea în Marea Britanie. Atmosfera deprimantă de la birou l-a determinat pe afacerist să facă pasul cel mare. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a vândut doar afacerile pe care le avea în domeniul vânzărilor de iahturi de lux şi proprietăţile şi apoi a donat toţi banii.

Britanicul a păstrat un „mărunţiş”, cu care să „naufragieze” pe o insulă pustie aflată în apropiere de Vulcanul Hunga Tonga (n.r. – care aparţine ţării insulare Tonga), din sudul Oceanului Pacific. Deşi pericolul îl pândeşte la tot pasul din ­cauza sălbăticiei şi a vulcanului activ Hunga Tonga, Stuart trăieşte ca un ­Robinson Crusoe (n.r. – personaj fictiv care ­supravieţuieşte după naufragierea sa pe o insulă tropicală) al timpurilor moderne. Deşi fiecare zi e aproape la fel, pe insula pustie nu se plictiseşte.

Stuart  şi-a donat  toţi banii
Stuart şi-a donat toţi banii

Zilnic se trezeşte de cum răsare soarele, caută ouă de pescăruş, îşi face proviziile cu apă şi pescuieşte în mare. Rufăria, care e foarte redusă, o spală în pârâul aflat în apropierea cortului său. Câteodată, când vremea e mai puţin blândă cu el, se ascunde printre stânci. Aici, se confruntă însă cu şerpi şi cu şobolani, dar îşi învinge repede teama. Ian Argus Stuart recunoaşte că nu ştie cât poate continua cu această aventură, însă e fericit că îşi trăieşte visul din copilărie. Acela de a locui pe o insulă pustie, ca un naufragiat!

Insula se află în sudul Oceanului Pacific
Insula se află în sudul Oceanului Pacific

S-a inspirat din filmul «Robinson Crusoe»

Britanicul Ian Argus Stuart este îndrăgostit de personajul Robinson Crusoe, interpretat de actorul Pierce Brosnan (62 de ani), în filmul cu acelaşi nume, din anul 1997. După povestea acestuia s-a inspirat. În urma unul duel, Robinson e nevoit să părăsească Marea Britanie. Când corabia sa naufragiază, este adus de valuri pe o insulă necunoscută. Acolo, el se confruntă cu diferite pericole, între care un trib de canibali.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net