Milionara a lăsat averea papagalilor

Ultima actualizare:

    Cele 32 de zburătoare  trebuie mângâiate zilnic,  potrivit ultimei dorinţe  a stăpâneiFoto: Photoland
Cele 32 de zburătoare trebuie mângâiate zilnic, potrivit ultimei dorinţe a stăpâneiFoto: Photoland

A vrut să se asigure că vor trăi fericiţi! Milionara Leslie Ann Mandel a lăsat prin testament o adevărată avere celor 32 de papagali ai săi. Ea a mai scris şi detalii precise pentru îngrijirea păsărilor.

S-a stins din viaţă recent, la 69 de ani, la Spitalul Southampton, în urma unor complicaţii cauzate de pietrele la rinichi. Leslie Ann Mandel a avut însă prevederea ca, înainte de a se stinge, să lase 100.000 de dolari (circa 397.360 de lei) pentru ca cei 32 de papagali nimfă ai ei să fie la fel de bine îngrijiţi ca pe vremea când ea trăia. În testament, milionara a scris numele tuturor păsărilor: Wheetie, Port, Blackie, Zippy, Tara, Zara, Shasha, Pigeon, Victory, Alie, Zack 12, Dart, Cubby, Max, Baby, Ruthie, Pumpkin, Tattoo, Susie, Tracy, Margie, Sammy, Angel, Inky, Sara, Tundra, Tanteleah, Eva, Cody, Nicki, Avis şi Dragon.

Milionara Leslie Ann Mandel  a murit la 69 de ani
Milionara Leslie Ann Mandel a murit la 69 de ani

Leslie Ann Mandel a cerut ca averea ei de 5,3 milioane de dolari să revină fiului vitreg, Matthew Herzog (30 de ani), cu condiţia să răfeţe păsările zilnic, cum făcea ea. Femeia a precizat chiar în testament ca acesta să le cureţe cuştile obligatoriu lunea şi joia, să nu streseze papagalii în altă zi, şi să-i hrănească numai cu morcovi, seminţe şi porumb de cea mai bună calitate posibilă. Hrana păsărilor va trebui cumpărată doar de la firma Avi-Cakes. Mandel a subliniat în testament că papagalii vor trebui să rămână în cuştile de lux foarte spaţioase din vila ei somptuoasă situată în Manhattan. Ea i-a mai cerut fiului vitreg să aibă grijă şi de pisica ei, Kiki, de 5 ani, şi de câinele său, Frosty, în vârstă de 7 ani. Leslie Ann Mandel a fost căsătorită cu scriitorul Arthur Herzog, care a murit în 2010, la 83 de ani. Ea a lucrat pentru campania prezidenţială a lui Jimmy Carter şi apoi pentru fostul preşedinte american Ronald Reagan.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net