Mii de oameni au fost impresionaţi. Voinţă supraomenească a unui tânăr cu o singură mână VIDEO

Ultima actualizare:
Tânărul poate face tracţiuni cu o singură mână
Tânărul poate face tracţiuni cu o singură mână

Luke Ericson reuşeşte să le demonstreze oamenilor născuţi cu dizabilităţi că orice este posibil, dacă îţi doreşti cu adevărat, perseverezi şi nu te dai bătut.

Tânărul din Statele Unite ale Americii a publicat pe Youtube un clip în care prezintă o serie de exerciţii fizice pe care oricine le poate efectua, indiferent de nivelul de pregătire. Luke s-a născut fără braţul stâng şi o parte din plămânul situat pe aceeaşi parte, dar acest lucru nu l-a împiedicat să-şi urmeze visul. Tânărul vrea să fie numit atlet şi este capabil să facă tracţiuni, flotări şi alte exerciţii fără asistenţă, în ciuda handicapului său.

Exerciţiile fizice pe care Luke le face sunt foarte complexe
Exerciţiile fizice pe care Luke le face sunt foarte complexe

Cum a devenit o sursă inspiraţie pentru ceilalţi

imaginile cu antrenamentul tânărului au făcut înconjurul lumii, iar oamenii au fost impresionaţi de tăria de caracter de care tânărul dă dovadă. Deşi primele filmări au fost făcut în noiembrie, Luke primeşte deja zilnic sute de mesaje de incurajare. "Am rămas impresionat de efectul pe care povestea mea a avut-o asupra lumii înconjurătoare şi mai ales asupra vieţii acestora. Zilnic primesc mesaje de la oameni care şi-au redescoperit motivaţia şi curajul şi nu mai sunt dispuşi să se lase limitaţi de anumite bariere. Şi în sala de forţă în care lucrez sunt abordat de oameni care îmi mărturisesc că în momentul în care mă văd lucârnd la aparate se motiveză şi încearcă să se autodepăşească", a declarat tânărul.


    Exerciţiile fizice pe care Luke le face sunt foarte complexeFoto Youtube
Exerciţiile fizice pe care Luke le face sunt foarte complexeFoto Youtube

"Nu ai decât un trup"

Chiar dacă handicapul i-a adus tânărului şi o serie de probleme medicale, printre care scolioză şi diabet, Luke încearcă să îşi menţină trupul într-o stare cât se poate de funcţională, având o alimentaţie sănătoasă şi făcând foarte mult sport. "Datorită dezechiibrului cauzat de faptul că nu am un braţ, coloana mea suferă de scolioză şi acum opt ani am fost diagnosticat cu diabet. Nu ai decât un trup şi nu trăieşti decât o dată, aşa că trebuie să te bucuri de viaţă şi să ai grijă să duci un stil de viaţă sănătos", a mai completat americanul in clipul de pe OfficialBarstarzz.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net