Loto 6 din 49. Cele mai ciudate extrageri Loto din toate timpurile

Ultima actualizare:

    Loto 6 din 49SURSĂ FOTO: observator.tv
Loto 6 din 49SURSĂ FOTO: observator.tv

Fiecare om joacă cel puțin o dată în viață la Loto 6 din 49. V-ați întrebat vreodată care sunt cele mai ciudate extrageri Loto din toate timpurile?

De-a lungul timpului, la jocurile de tip Loto 6 din 49 din întreaga lume au fost extrase și combinații foarte ciudate, cum ar fi mai multe numere consecutive. Deși pare imposibil ca acest lucru să se întâmple, au existat și  ciudățenii precum următoarele.

Mai mult, există oameni care pun în mod special asemenea combinații în speranța că atunci când o serie de numere ordonate în mod ciudat vor fi scoase la loto 6 din 49, ei să fie singurii care au ghicit și să nu împartă premiul cu nimeni.

Un joc de loto asemănător Loto 6 din 49 este și Maryland Lottery Match 5. Trebuie să ghicești cât mai multe dintre cele 5 numere ce se extrag.

Fie că vă vine sau nu să credeți, în data de 20 octombrie 2004 numerele extrase pentru acest concurs de loto au fost: 33-34-35-36-37. Cinci nuemre consecutive pe care nimeni nu le-a ghicit însă toți au rămas uimiți de combinație.

Ba mai mult, pe internet s-a dezvoltat o adevărată isterie cum că ar fi fost falsificată extragerea și că e aproape imposibil să fie extrasă o asemenea combinație.

Loto 6 din 49. Cele mai ciudate extrageri Loto - loteria din Cehia

Loteria din Cehia a avut tot în anul 2004 o extragere chiar de tip Loto 6 din 49 cu un rezultat cel puțin interesant: 2-4-6-8-12-24. Primele patru cifre sunt practic primele 4 cifre patru cifre pare în ordine, iar ultimele două se dublează.

Combinația cu toate că este destul de ciudată nu a trezit suspiciuni jucătorilor, la fel ca în Statele Unite, însă nimeni nu a reușit să le ghicească în această ordine inedită.

Loto 6 din 49. Cele mai ciudate extrageri Loto - Florida

O altă loterie asemănătoare cu Loto 6 din 49, de data aceasta din Florida, Statele Unite a uimit printr-o întâmplare la fel de inedită.

Cu toate că nu a fost o combinație deosebită de numere câștigătoare, inedit a fost faptul că după un timp, aceeași combinație a ieșit a doua oară câștigătoare, lucru extrem de rar.

Loto 6 din 49. Cele mai ciudate extrageri Loto - Ontario

Loteria din Ontario a avut o combinație extrem de interesantă în data de 22 Mai 1999. Cifrele câștigătoare la jocul de Loto 6 din 49 a fost: 1-2-3-4-5-33.

În mod absolut surprinzător, au existat mai mulți câștigători care au nimerit 5 din cele 6 numere. Rămâne însă un mister dacă cei care au câștigat selectaseră chiar primele 5 numere consecutive sau o combinație de 4 dintre ele și cifra 33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net