La ce se gândesc bărbații în timp ce fac sex cu prostituate

Ultima actualizare:

    Mai mulți bărbați au acceptat să facă parte dintr-un documentar și și-au povestit experiențele sexualeFoto: Arhiva Click!
Mai mulți bărbați au acceptat să facă parte dintr-un documentar și și-au povestit experiențele sexualeFoto: Arhiva Click!

Mai mulți bărbați care au făcut sex cu prostituate au acceptat să fie intervievați și să vorbească deschis despre experiența lor. Mulți dintre ei au mărturisit că nu a fost exact așa cum sperau să fie. Aceștia au fost de acord să facă parte din documentarul „Men Buy Sex” („Bărbații cumpără sex”), realizat de Alice Russell, pentru a releva faptul că cei mai mulți „cumpărători” de sex sunt bărbați.

De la mărturisirea anonimă a unui bărbat care a plătit să facă sex cu o femeie de care nu era deloc atras la altul care crede că actul sexual este foarte intim, există, potrivit experiențelor relatate în documentar, o varietate atunci când vorbim de cumpărarea sexului. 

Documentarul „Men Buy Sex” are opt minute și cuprinde mărturiile inedite ale unor bărbați care au plătit pentru sex. Identitatea lor a rămas ascunsă, iar filmul experimental ne face, de asemenea, să uităm de noțiunile de gen pe care le-am învățat, solicitând femeilor să-și sincronizeze buzele la cuvintele bărbaților, potrivit Mirror.

Unul dintre cei intervievați a mărturisit că a apelat la sexul cu o prostituată pentru că a vrut să-și pună în practică o fantezie mai veche, iar altul a declarat că plătește constant pentru sex.Ideea acestui documentar i-a venit lui Alice după ce o prietenă apropiată de ea a participat la o acțiune caritabilă pentru ajutorarea prostituatelor. 

„Dacă te duci la o petrecere, iar bărbatul care stă lângă tine la masă spune că a plătit pentru sex, nu ești deloc șocant. Cu toate acestea, dacă o femeie ți-ar fi spus același lucru, cu siguranță ai fi rămas uimit. Stereotipul pe care l-am învățat este că bărbatul cumpără sex și nu femeia”, a spus regizoarea.

Alice Russell precizează că „industria sexului” este neutră, dar că, din păcate, bărbatul este văzut drept cumpărător, iar femile sunt percepute drept „produs” sau „vânzătoare”.

Mărturiile bărbaților care cumpără sex au multe lucruri în comun, unul dintre ele fiind detașamentul. Un bărbat care a vizitat un salon de masaj erotic a explicat cum a decurs toată experiența: „Îmi bătea inima pentru că eram foarte nerăbdător să fac sex cu o persoană necunoscută. Aveam speranța că va fi extrem de atrăgătoare”. Totul a fost bine, până când i-a văzut chipul: „Era clar cu 15-20 de ani mai tânără decât mine și nu la fel de atrăgătoare precum mi-a spus că e la telefon. Am fost dezamăgit”. În timpul sexului, bărbatul a spus că se gândea că nu îi place deloc de ea, așa că s-a forțat să se gândească la o femeie pe care o găsește atrăgătoare și a reușit să ajungă la orgasm. Alt bărbat susține că face sex cu aceeași prostituată de mai mult timp. De asemenea, unii dintre ei își dau seama că prostituatele nu o fac din plăcere, iar Alice vrea ca acest documentar să fie „un comentariu la adresa inegalității între sexe, existentă în această societate capitalistă-un simptom al acestei inegalități fiind cumpărarea sexului”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net